Led ile Çalışma Masamı Aydınlatmak İstiyorum

OguzhanB.

Üye
Katılım
18 May 2013
Mesajlar
14
Puanları
1
Arkadaşlar Genelde Geceleri Ders Çalışıyorum Koca Ampulu Yakmak hiç hoş olmuyor Herkez yatıyor Zaten Diğer Odalarda :D. Bende Masamın Hemen Bitişiğindeki Duvara Led Aydınlatma Yapmak İstiyorum Masamı Aydınlatacak Kadar Masa Bildiğiniz Bilgisayar Masası Kaç Metre Led Kullanmalıyım Hangi Çeşit Led Almalıyım Tavsiyelerinizi Yorumlarınızı Bekliyorum...:D
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
:)anladığım kadarıyla şerıt led yanı hakıkı çin malı led kullanmak ıstıyorsun şahsı goruşum çin mali şerıt ledlerı bedava verseler ben kullanmam kullandım bır zaman karından çok zararı oldu bende piyasada kalıtelı ledlerden çalışma masasında merceklı lambam var onun için baskılı devresını yaptırdım ledlerı kendım lehımledım iki yıldır kullanıyorum enerjı tasarrufu var işik dersen mükemmel bırde akü taktım elektrıkler kesılsede karanlıkta kalmıyorum akü 12 volt 7 amper 8-10 saat yanıyor dahası şamda kaysı tavsıye ederım :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst