Led döşeme tavsiyesi

sharkemre

Üye
Katılım
26 Ağu 2018
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
19
Merhaba arkadaşlar salonum için aşağıdaki hazır satılan XPS ( extrüde polistren köpük ) üründen alacağım hem sakınum için hem koridor için kartonpiyer alçı usta falan uğraşmak istemediğimden bu hazır göbekler hoşuma gitti.Ürün led uygulamasına hazır şekilde geliyor.Sizlere sorum sağlıklı bir ışık için nasıl bir led uygulamamı önerirsiniz.Salon için yukardaki fotodaki 140x60 lık dikdörtgen olandan koridor içinde 2 adet 50cm çaplı yuvarlaktan alacağım.Mevcut saonda standart avize var onu çıkartıp bu uygulamayı yapacağım.Birde koyduğum led leri şiddeitini ayarlamak istiyorum kısıp açma şeklinde onun için normal açma kapama butonlarını viko nun ayarlı olanlarından alsam çalışır mı ? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum
Adsız.jpg


22222.jpg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ledleri döşerken gölge yapmamasına dikkat edin görüntüyü bozmaması için. şerit ledleri normal viko dimmer ile ayarlayamazsınız güç kaynağı çıkışına (12v tarafına) led dimer takmalısınız.
 
şeritten vazgeçtim led spot delikli göbek alacağım ve led spot kullanacağım led spot ların dimmer destekli modelleri var sanırım birde kullanacağım led spot larla ilgili ( özellik ve kalite ) olarak tavsiyeniz var mı ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,841
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst