kayrak06

Üye
Katılım
27 Eki 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
41
2011 Yılında kurulan firmamız hızla gelişen teknoloji ve buna paralel olarak ihtiyaç duyulan hizmet gereksimini karşılamak için faaliyet göstermektedir.
Çağımızın en büyük ve en masraflı enerji tüketimlerinden olan elektrik enerji tüketim maliyetlerini en aza indirgemek için firmamız bu alanda sürdürmüş olduğu çalışmalarda siz değerli müşterilerimizin destekleriyle çözüm merkezi olama konusunda büyük bir aşama kaydetmiştir.
Hızla gelişen firmamız 2012 senesinden itibaren LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ ve SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ konusunda ithalat, Arge ve üretim konusunda da faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
Amacımız; her zaman ülkemiz insanlarına en uygun ve en kaliteli ürünü sunmaktır.

www.ledpaketim.com
 
T5 146.3 cm 80w 7000lm floresanların yerine aynı armatür içinde kullanabileceğimiz led floresan veya alternatif öneriniz varmı elektronik balast bulamıyoruz
 
İnternette şerit led , powerled, led tabela gibi ürünleri araştırırken yeni bir site buldum. Site adı www.marketdijital.com aynı gün hızlı gönderi yapan firma ürünleri de çok uygun fiyatlarla sattığı için memnun kaldım. Kargo ücreti 5-6 Tl ortalamayla ürünlerim 1-2 gün içinde tarafıma ulaştı. Aldığım şerit led ürünleri kalite olarak gayet iyiydi. Ayrıca akvaryumda kullanmak için power led biometrik seri çeşitleri bu sitede uygun fiyatta bulabildim. Bitkilerimi yetiştirmek için akvaryumda deep red, royal blue, uv led ve diğer powerledleri bulabilirsiniz. Bunları kendi başınıza akvaryuma montaj etmek için tabi ki pcb, lens, driver da ihtiyacınız olacaktır. Ben anlamam montajdan hazır ürün çalışır vaziyette almak isterim derseniz siteye mail attığınızda size hazır ürün watt ve led çeşitleri için fiyat teklifi veriyorlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst