laptop kapasitör sorunu

Selamlar,

ben bekliyorum. Elimde bekleyen malzeme bunlar sıkıntı değil. Daha önce yardımcı olduysam ne mutlu bana şimdi hatırlayamadım. Bu arada evet Antalya'da yaşıyorum aslen nikimdeki gibi 48 Muğla'lıyım.
 
muğla yatağan, milas yeniköy termik santrallerınde çalıştım o bolgenın yeşilinin yokolmasında benımde katkım olduğu için üzgünüm yıllar sonra yatağan a gittim aldığım o para bence haram o guzelım zeytin ağaçlarının son halını gorunce içim acidi termik santraller oyle yerlere kurulmamalı
 
Yatağan neyse dersin birde Milas Ören termik santrali var. Bir cennetin ortasına kurulmuş santraldir. O kadar güzel ve bakir bir doğası varki anlatamam.
 
Muglanin tek sorunu termik santral olsa yine iyi o ormanlik alanlari yakip yerine oteller yapmalarina ne demeli (bodrum -guvercinlikten bahsediyorum)
 
serkan hocam kapasitörler elime geçti 330 2.5v yerine 471 6.3v taktım ama pc hala açılmıyor malesef. o kapasitörü tamamen çıkardığımda ekrandaki ledlere ışık gelmiyor ama pc çalışıyor. kapasitör yerine herhangi bi kapasitör taktıgımda ekrandaki ledlere ışık geliyor ama siyah ekranda duruyor hiç bişey yapamadım. bin defa sök tak yaptım herşeyi denedim malesef :( @serkan_48
 
Dostum,

471 = 0.00047mF = 0.47nF = 470pF

Degerlerine esittir. 330 mF degerine bile yaklasmiyor teknik olarak. Bu aldigin urun senin ve benim ekledigim resimdeki smd kapasitorlere benziyor mu?
 
Evet serkan hocam zaten smd kapasitörün 470 olanını taktım. Oda mikrofarad @serkan_48
 
ram yuvasına zarar vermiş olabilir misin, ram olmasa da bios gelmeli ama?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,319
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst