laptop driver leri

SEZERCAN

Üye
Katılım
7 Eki 2011
Mesajlar
200
Puanları
1
Konum
Pendik
Merhabalar,
iş yerimde kullandığım arçelik anb 575 laptopum var işletim sistemi vista idi.xp yükleyip yıllarca kullandık.daha sonra format atmamız gerekti ancak format esnasında orjinal driver olarak yüklediğimiz bazı sürücü programları uyum göstermedi.özellikle ses kartı realtek iken nivida ya değişti ve bu yüzden de pek çok sorunlar yaşamaya başladık.bu modelin ilk sürüm driverleri olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
kolay gelsin
 
Nasıl bir sorun yaşıyosun.Realtek nasıl nvidia ya dönüşüyor.Yüklediğin programda sorun olabilir bence.Tekrar format at hepsini internetten araştır.Tek tek yükleyince çalışıyormu diye kontrol et.Yani sorunu bul.Hepsini art arda yükleme.Kolay gelsin.
 
driver ların hepsini driver genius ile bulursun.Nette boşuna arayıp zaman kaybetme
 
merhaba,
pc eskisine göre çok ağırladı.donmalar başladı.ses kartında streo mix. yapamıyorum.ısınmadan dolayı ekranı kapatmaya başladı.başlıca sorunlar bunlar.arcelik in kendi sitesinde realtek driver yok bu modele uygun yada biz bulamıyoruz.

teşekkürler
kolay gelsin
 
bende laptopmun driver da sorun yaşıyordum DriverMax diye bir program var ücretsiz sitesine üye olman gerek ve bulamadığı hiçbir driver yok diye bilirim kolay gelsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst