Ladder Türk Plc Programı...

mktrnk273 yotube da var. öncesinde azda olsa plc bilgin varsa, kısa eğitimler konulmuş çok şey ifade edecektir.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Böyle bir girişimde bulundugunuz için bir türk olarak sizlerle ve böyle girişimde bulunan arkdaşlarımla gurur duyuyorum.kolay gelsin.
 
Bizde sizin gibi ülkesini seven kişileriz, elimizden geleni yaptık. Teşekkür etmeye gerek yok. Hassasiyetiniz için ben teşekkür ederim.
Programın son versiyon demosunu şifre olmadan sitemizden indirebilirsiniz. fultek com tr

Ar-Ge çalışmalarını bitirmiş olmamıza rağmen üretime geçmeyi düşünmüyoruz. Programı denemek isteyenlerin bunu bilmeye hakkı var. Sebebini soranlara için kısaca teknik başarılarımızı ticari olarak gösteremedik diyebilirim. WinTr Scada programı tesellimiz oldu. Plc'yi başkaları yapacak artık.

Vakit bulamadığım için forumu takip edemiyorum. Cevapları geç yazıyorum kusura bakmayın.
 
İnşALLAH birileri plc yaparda herşey yarım kalmaz emeğinizde bpşa gitmez
 
Program 1 haftalık sürede buradan 18 internet sitemden 15 kişi indirdi. Fakat forum'da yazı yazan çıkmadı. Programı kurmakta bir sorunlamı karşılaşıyorsunuz. Yükleyen arkadaşlar lütfen izlenimlerini bizimle paylaşsın. Bu forumu düşüncelerinizi paylaşmanız için açtık. En iyisini yapmadığımızı biliyoruz. Eleştrimekten çekinmeyin.

neresi türkçe anlamadım yada ingilizler mi aslında TÜRK !!!! (Allah korusun). kızıl derilileri biliyoz onlar zaten türk :))

yalan olmasın ilk caps lerinizden beri takip ettim, 2009 2012 seneleriydi sanırım yalan olmasın programın deneme sürümünü indirmiştim sonra sildim acaba niye? yazan kişi yada kişiler olarak değil kullanıcı gözüyle bakın olaya
 
Son düzenleme:
arkadaşlar ben wscad 5.1 programını ındırdım ama çok karışık gelıo yardımcı olurmusunuz

Bugün yazılımı başka bir paylaşımda gördüm. Demosu var kendi sitesinde. wscaduniverse kütüphanesine de erişilebiliyormuş demodan. Bir de kurulunca klasörlerin içinde WSCAD_SUITE_X_Getting_Started isminde bir pdf var. Kullanımı baya kolaylaştırmış.

Tabi hala ilgileniyorsan :D
 
İki yıldır üzerinde çalıştığımız ürünlerimiz 2009 yılı başında Ladder Türk’ün tamamlanması ile yeni bir ivme kazanacaktır. Bu güne kadar PIC C ve Basic ile programlanan plc’lerimiz artık tamamen yerli Ladder Türk ve Op Türk yazılımları ile kolay programlanabilir hale gelecektir.

Ladder Türk yazılımı üç üniteden oluşmaktadır. Birinci ünite Editor(düzenleme) kısmıdır ve %95 oranında bitti. Heyecanımızdan dolayı daha fazla beklemeden sizlerle paylaşmak istedik. İkinci ünite Compile(derleyici) kısmıdır takriben iki ay içerisinde tamamlanacaktır. Üçüncü ünite Firmware’dir takip eden 3 ay içerisinde tamamlanacaktır.

Programı test eden arkadaşlar bu forumda düşüncelerini paylaşabilir. Test eden arkadaşlardan daha çok program hatalarını bulmalarını talep ediyoruz. Programın zenginleştirilmesi için yapılan önerileri ikinci planda değerlendireceğiz. Zira hedefimiz programı mevcut kabiliyeti ile bir an önce kullanımınıza sunmaktır.

Ayrıca tartışılmasını istediğimiz bir diğer konuda firmware chip’inin satılması veya satılmamasıdır. Ürettiğimiz program doğal olarak plc ürünlerimizle birlikte kullanılacaktır. Ancak Firmware yüklü Chip’i satarak bir çok firmanın bu Chip ile kendi Plc’sini yapması mümkün olacaktır. Belki bu firmaların satışı bizim plc modül satışlarımızdan fazla olabilir. Daha iyi hizmet ve fiyat sağlayabilirler. Rekabetçi bir ortam oluşturabilir ve sektörün gelişmesine ikinci bir fayda sağlayabiliriz. Diğer taraftan düşük kaliteli ürün yapıp sistemin başarısını azaltabilir, müşterileri bu sistemi kullanmamaya sürükleyebilirler.

Tam olarak bitmemiş bir programı sizlere sunmamızda bu ve benzeri cevapları aramamızda etkendir. Bir diğer hususta ikon meselesidir. Sizlerden ülkemize layık en güzel ikonları oluşturup forum sitesinde paylaşmanızı talep ediyorum. Bu konuyu önemsemekle beraber ne vakit nede para ayırabiliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 26963
Plc rar dosyasını indirdim pc ye kurdum pc de windows 11 var programı çalıştıramadım yardımcı olur musunuz?
Plc rar dosyasını indirdim pc de windows 11 var programı çalıştıramadım
 
Plc rar dosyasını indirdim pc ye kurdum pc de windows 11 var programı çalıştıramadım yardımcı olur musunuz?
Plc rar dosyasını indirdim pc de windows 11 var programı çalıştıramadım
güzel insan, konuya vakıf kişi en son 10 yıl önce yazmış ve 5 sene önce sitemizi ziyaret etmiş.
akla gelen en mantıklı makul cevap. program kısa yolunu sağ tıklayın özellikler menüsünde uyumluluk sekmesine gelin, ve uygun çalışacak versiyonu seçin.
 
güzel insan, konuya vakıf kişi en son 10 yıl önce yazmış ve 5 sene önce sitemizi ziyaret etmiş.
akla gelen en mantıklı makul cevap. program kısa yolunu sağ tıklayın özellikler menüsünde uyumluluk sekmesine gelin, ve uygun çalışacak versiyonu seçin.
Hani nişeyler yapmaya çalışırsın ya önüne engeller çıkar destek yerine köstek olmaya çalışırlar yenisindir dalga geçerler. Yinede bir cevap yazdığın için teşekkür ederim.
 
çok güzel bir çaba tebrik ederim . yanlız şunu sormak isterim bu leaderi hangi plc lere yazacağız . diğer desteklediği haberleşme protokelleri ne ? can open profibus modbus yada opc nasıl olacak yoksa sadece akıllı röle mi olacak bu konuda açıklama yaparsanız ona göre indirip üzerinde çalışalım.. yada sizin fultek scadan uzak io ilemi haberleşecek . öle bişi olsa süper bişi olur .. yani plcye gerek almadan scada üzeriden yazıp codesyse uyumlu yani iec 61131-3 e uygun bir uzak io la habeleşebilirsek işimize yarabilir .. eleştiride bulunamam ama şimdi indirip deneyecem .. size dönüş yaparım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,218
Kullanıcılar
449,836
Son üye
oguzhankonak

Yeni konular

Geri
Üst