Ladder Türk Plc Programı...

Çıktı ama plastik kutusu yok. Yinede eğitim videolarını izleyebilirsiniz. Bunca yıldır sizleri merak içinde bıraktık. Neden bahsettiğimizi daha iyi anlamanız için videoları izleyin lütfen.
Bu traji komik durum hakkında epey uzun bir yazı yazdım. Hatta Devlet görevlilerinin bulundukları hali detaylı olarak tarif ettim. Bu yazıyı bu siteye birilerini rahatsız edebileceğinden dolayı eklemedim. Lütfen aşağıdaki adresten okuyun.

Plc Program
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Türkiye teknolojik üretmekte ne denli başarılı olduğu, neler yapılıp nelerin yapılmadığını ortaya koymaya çalıştığım bloguma katılmanızı rica ediyorum. Türkiye ve Ar-Ge konuları ile ilgili her türlü paylaşımı yapabilirsiniz. Belki birileri uyanır da tek sektörün bankacılık olmadığını öğrenir.
 
Böyle bir çalışma çok güzel birşey. Ben sadece bir göz gezdirdim ancak ilk bakışta aklıma takılan bişe var menüler türkçe değil yada ben ayarlayamadım.
Emeğinize sağlık
 
Eski versiyonda öyleydi. fakat yeni versiyon da öyle değil. yıl sonunda yeni versiyonu yayınlayacağız.
 
yapmış olduğunuz programı daha yeni indiriyorum.Daha yüklemedim ama paylaşımınız için teşekkür ederim.Gelecekteki düşünceleriniz için başarılar dilerim.
 
ne biçim Ladder Türk purogramı içinde türkçe kelime yok al sana yorum yorum istemişin
 
Ladder Türk Plc Programı... bu proramı büyük emek sarfeden salih bey ve calışanlarına çok teşekkür ederim çalışmalarının devamını bekliyoruz.

metin kavaklı
 
Emeğinize sağlık umarım dilediğiniz başarıya ulaşırsınız, piyasadaki yerimizi alınca ilk olarak sizin plc lerinizle çalışmak isterim. Programınız genel anlamda kullanışlı görünüyor, bir kaç fazla adım dışında onlarda düzelirse kullanışlı bir hale geleceğine eminim...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,314
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst