Kuzey Irak Erbil ketinde çalışacak elektrik ustası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günlük çalışma saati nedir + işin toplam süresi nedir+ haftalık izin durumları ayda 2 pazar size çalışma durumu varmı+ mesai durumu varmı+ yapılacak işin içeriği (A.G. O.G. ZAYIF AKIM )(BETON SANTRALİ+PETROL RAFİNERİSİ+KONUT +OTEL+HASTANE+AVM)+ sağlık primlerini sizmi yatırıyorsunuz+kamp ve yiyecek durumu yani yiyecekler türkiyedenmi gelecek yoksa ırak usulümü yemek yenecek firma sağlam olabilir ancak insanın yüzü sadece o ay sonu aldığı parayla güler ve evine ihtiyaçları için para gönderebilir. şimdi bana kızacaksınız ama o parayada bu kadar soru sormak hakkım bence
 
Arkadaş lar ben yurt disindan calismak istiyorum elektrik ustasiyim her turlu proje uygularim ve otumasyondan cok iyi anlarim
 
türkiyede asgarı ücretle çalışırım hele bırde ırak serçe gıbı adam avlanan yerde kelle koltukta çalışmak mıllet aklını peynır ekmekle yemış ya
 
Merhaba adim Şemsettin elektirik ustasiyim.telefonum +905512573919.donerseniz memnun olurum
 
07502322657 Erbilde ve dohokta çalışmakta yim elektirikci olarak donus yaparmisiniz
 
İlan verileli 2 yıl olmuş agalar. Lakin ücret ırak gibi savaşın olan bir yerde komik ötesi. Ayda 2 gün tatil, can korkusu, bir iki yıl sonra bitecek geçici iş. Elektrik ustalarını, mühendislerini, teknisyenlerini mevsimlik işçiye dönüştürdü bu şantiye sektörü. Yalancı istihdam yaratılıyor. 5 yıllık şantiyecilik yapan kişinin normal bir işte çalışan kişiyle aynı sürede (maaş kalması, şantiyeler arası geçişte zaman kaybı, vb. etkenler)aşağı yukarı aynı ücreti aldığını hesap edersek, döviz kurunun getirdiği yüksek ücret aldatmacısı etkisiyle şantiyede çekilen eziyeti gölgeleyebiliyor.

Kamu sektöründe 2 yılıdır çalışıyorum, inanılmaz fark var. Şu ilanı kamu kurumunda çalışan işçiye yada memura göstersek gülerler yalan olduğunu düşünürler. Bizim birimde çalışan lise mezunu arkadaş, abartmıyorum sadece evrak tasnif görevinde (oda elektronik imza sebebeiyle pc başında çalışarak) tazminatlarla birlikte 3 bin tl civarı alıyor. Çalışması içinde önünde dokunmatik ekranlı pc si, deri oturma koltuklu, klimalı odası dahil. Torrent fimler ve iddia konusunda kendini geliştiriyor. Cumartesi pazarı da bayramı seyranı da tatil.

Bu hafta sonu , iş yerinden 6 arkadaş vede başka kurumlarla birlikte toplam 13 arkadaş, fotoğrafçılık için yedi göllere gittik. İklim çok uygun olmasa da orda bir arkadaşın evinde kaldık. Neyse cumartesi sabahı biz büyük bir otobüs ayarlayıp arkadaşları topluyorduk, o sırada işe gitmek servis yada otobüs bekliyenleri gördük. İçimden düşündüm, onlarda çalışıyor, bizde çalışıyoruz. Biz araç içinde şakalaşırken, insanlar uykulu gözlerle soğuktan saklanıyorlardı.

Diyeceğim eğer ücretli çalışacaksınız, geçici işlerde zaman harcamayın. Artık elektrikçilik altın bilezik olmaktan çoktan çıktı.
 
@Yelek 87 sağlam bir kapitalist olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve kendine bunu sağlam bir şekilde tescil ettiriyorsun , tebrikler.

Yukarıda yazdıklarına katılıyorum , bunlar doğru tespitler.
 
Tam bir kapitalist oluyorum sevgili büyüğüm, imzam da tam bir kapitalist manifestosudur. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst