kurulmadan çalışan proğramların dosya yollarını öğrenme

mahtars

Üye
Katılım
4 Haz 2009
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
35
merhaba arkadaşlar proğramlama konusunda hiç bilgim yok öncelikle bunu belirteyim benim öğrenmek istediğim bazı proğramlar var kurulmadan direkt olarak çalışıyor bunların içindeki dosyaları nerede tuttuğudur ve çalıştığı zaman sistem tepsisinde simgesi çıkıyor bunun çıkmasını engelleme yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
 
hangi programlama dili ?

visual basıc'de programın görev yöneticisinde görünmemesi için kodlar var diye biliyorum. ama hiç böyle bir şeye ihtiyaç duymadığım için denemedim. genelde bu tür uygulaları zararlı programlar yazanlar kullanıyor.
 
haklısınız ikayserili . benim amcımda aslında bu türden bir işlem olacak bizim komşunun bilgisayarına yüklemeyi düşünüyorum uzak masaüstü proğramı var ammyy isimli . direkt olarak çalışıyor . amacım bilgisayarına zarar vermek değil zaten öyle bir şey istesem gider çökertirim elimin aldında pc. lakin ben kızın bir çıktığı var mı onu öğrenmek istiyorum bilgisayarda yazmazsa telefonla konuşacak o proğramda mikrofondan sesi bana iletebiliyor tek eksiği kamera o da çok mühim değil. sonuç olarak bunun bir yolunu buldum server olarak da çalışıyor aynı dosya isim değiştirip sanki bilgisayardaki olağan bir proğrammış gibi gözükecek taskmanagerde ayrıca regedit ayarlarınıda aldım onunlada sistem tepsisinde gözükmeden arka planda çalışacak (test edildi) . tek bir şey kaldı başka bir proğramın içine bunu gömmek . onuda bir exe yapıcı ile hallederim herhalde yanlız windows zararlı olarak görüyor napalım artık defenderi kapatacağız bilmem anlatabildim mi'!!
 
neyse kolay gelsin
 
kanuni olarak başkalarını haber vermeksizin gözetlemek veya dinlemek yasaktır.şikayet durumunda başın belaya girer.dikkat ederseniz firmalar ses kaydı yapacaklarsa telefonu acar acmaz kayıt yapıyoruz diye belirtiyorlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst