Kurullu bir sistemde harmoniklerin olduğu nasıl anlaşılır ?

seraya bu cihazın markası nedir, niye kullanmayalım bu cihazı, açarsan sevinirim. Ayrıca harmonik ölçen güzel bir cihaz önerebilirmisin, hem kullanım kolaylığı hem de doğru ölçümleme açısından ve bilgi depolayabilme açısından (maliyeti önemli değil, doğru iş görsün yeterki).
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sayın evcioğlu
barika ba770 veya ba780 ile ilgilenebilirsin.33. harmoniğe kadar ölçüm yapabilmesi hem de bilgileri arşivleme özelliği ile de ihtiyacını karşılayacaktır.
rs232 ve rs485 pc bağlantısı GPRS ile takip özellikleri yanı sıra SD hafıza kartı bağlanabiliyor...
 
akycn teşekkür ederim, cihazı inceledim, özellikleri güzel, sana şunu soracağım, cihazı şebekeye bağlayıp belli müddet verileri kaydetmesini sağladıktan sonra gidip o bilgileri bilgisayarımı bağlayıp alabilirmiyim. yani cihazın verileri kaydetmesi için dahili hafızası varmı?
 
sayın evcioğlu cihaza sd hafıza kartı takılabiliyor (4gB ) bu sayede istediğin zaman kartı pc ye takıp değerleri görebilirsiniz
 
sayın sonerbal işletme içerisinde harmonik oluşunu tespit etmen gerekiyor ve o an elnde gerekli ölçüm cihazı yok ise bir pens ampermetreyle kaba bi tespitte yapabilirsin devreye giren kondastör eğer nominal akımının 1.2 katı fazla akım çekiyor ise bu harmoniğin varlığını belirtir bu sonuca pens ampermetreyle varabilirsin bu sadece kabaca bi sonuç verir gerekli ölçüm cihazı ile tespit yapmanda fayda vardır.
<<<<<saygılarımla>>>>>
 
teknoseko ' Alıntı:
...devreye giren kondastör eğer nominal akımının 1.2 katı fazla akım çekiyor ise bu harmoniğin varlığını belirtir...
Doğrudur. Sn. gunerdr bahsetmişti daha önce. Bir işletmede 10Kvar lık bir kondansatör 15A çekeceğine 86A çekiyormuş harmonikten dolayı.
 
teşekürler .güzel açıklamalar.
 
ihtiyaca gore seyyar cekebilirsin :)

device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,296
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst