Kuru tip trafo autocad çizimi

wipeoutx

Üye
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
289
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba arkadaşlar,yapacağım bir projede kuru tip trafo kullanacağımızdan,tm montaj ve mimaride kuru tip trafonun üstten ve yandan görünüşlerinin autocad ortamında çizimine ihtiyacım var.Elinde olanlar paylaşabilirse,çok makbule geçecek,şimdiden teşekkürler.

Not:Boyutu önemli değil,ben trafo gücüme göre ayarlarım,eğer ayrı bir çizim değil de,çizimin içerdiği kuru tip şekilleri olan arkadaşlarda projelerini paylaşırsa çok sevinirim.Saygılar
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ekten indirebilirsin
 

Ekli dosyalar

  • trafo.rar
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,686
ekten indirebilirsin

Sn.ademcelik,öncelikle mesajıma verdiğiniz cevap ve eklediğiniz eklenti için teşekkür ederim.Fakat çizim içindeki trafoların hepsi genleşme tanklı yağlı trafolar.Benim aradığım ise kuru tip trafo çizimi.
 
trafo sembolünün standart bir gösterimi yokmu?yani kuru hermetik yağlı.hepsinin ortak bir gösterimi olmalı...
 
Bazı kurumdan onaylı trafo projelerinde kuru tip trafoların bile genleşme depolu yağlı trafo çizimiyle gösterildiğini gördüm fakat bence bunun nedeni bence özen göstermekten kaçarak (piyasa tabiriyle yap geç işte)diye araştırmamak ve bir takım bahanelerle vb bilmiyorum olabilir veya dediğiniz gibi ortak bir sembol de olabilir ama kontrole gelecek elemanın işinize çomak sokma ihtimalini de düşünürseniz(başıma geldiğinden) sanırım doğru çizimi koymak en akıllıcası.

Not:Yan profil çizimleri buldum,üst profil resmi de bulursam bu çizimleri ben ekleyeceğim.Saygılar
 
Selam.Elimde Türkiye temsilciliğini yapmakata olduğumuz markaya ait kuru tip trafo çizimleri var. Fakat maalesef yükleyemiyorum. Mail adresinizi yazarsanız gönderirim.
 
sn yalps nickli arkadaşımızın gönderdiği kuru tip trafo çizimlerini aşağıya ekliyorum. kolay gelsin
 

Ekli dosyalar

  • detay_kutu_tip_trafo.rar
    399.4 KB · Görüntüleme: 1,393
slm arkadaşlar trafo postası kurmaya yeni başladım elinizde demir kafes direkleri trafo platformu ölçüleri varmı,(T15 T25 KAFES DİREK BALKONLARI ÖLÇÜLERİ YADA KAYNAK
KİTAP MEGEP HARİÇ 50KVA -160 KVA 250KVA TRAFO İÇİN BALKON ŞEMASI AUTACAD DE OLABİLİR ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM ******@hotmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
rar dosyasını indirdim autocad de açılan bir çizim olmadı yardımcı olurmusun
 

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst