Kurban Bayramı Kutlaması

bbs2006

Üye
Katılım
13 Kas 2006
Mesajlar
244
Puanları
1
Yaş
47
Tüm Kontrolkalemi üyelerinin ve yöneticilerinin mübarek kurban bayramını kutlar daha nice bayramlara erişmeniz dileğiyle.
Selam ve Saygı ile
 
Mübarek kurban bayramınız kutlu olsun. Devletimize, milletimize, barış, mutluluk ve huzur getirsin.
Bu arada kurban kesilirken hayvanın iliğine bıçak atılmaması gerekir. Bu hayvanı felç eder. Dinimizde mekruhtur. Mekruh harama yakın günahtır. Kesmeyi bilenler buna dikkat etsin, bilmeyenler başkalarına kestirenler iliğe bıçak atılmasına engel olmalıdır. İliğe bıçak atarsanız hayvan bir anlık silkilir ve hiç hareket etmez. Bilmeyen kişiler bu adam çok iyi kesiyor hayvan hiç bilmedi ve hareket etmedi diyor. Halbuki tam tersi adam hayvanı felç edip dinimizde mekruh olan bir günahı yerine getirmiştir.
Kurban bayramınız kutlu, bıçağınız keskin olsun.
Hayırlı Bayramlar...
 
tebrik.jpg
 
B0q17v.jpg


Dostluğu, sevgiyi ve geleceği,hüznümüzü, acımızı,yalnızlığımızı paylaştığımız,birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bu ortamdaki tüm forum üyelerinin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, mutluluklar dilerim.Saygılarımla.
 
Forum yönetiminin bir temsilcisi olarak Tüm islam aleminin, Türki Cumhuriyetlerin ve kontrolkalemi.com daki tüm dostlarımızın mübarek kurban bayramını kutlarım. İyiki boyle bir topluluk içindeyim iyiki sizin gibi güzel dostlarım var.
 
Kutsal topraklarda hac ibadetini gerçekleştirirken (Mina'da şeytan taşlamada,ayrı kafilelerin tahminen yanlış bir organizasyonla burada karşılaşıp çarpışması neticesinde) oluşan bir izdiham nedeniyle hayatlarını kaybeden 717 müslüman (Bir benzeri yine 90'lı yıllarda yaşanmıştı) için Cenap-ı Allah'tan rahmet,acılı ailelerine baş sağlığı,yaralananlara acil şifalar dilerim.Bundan sonraki günlerde Cenap-ı Allah'tan kazasız,belasız günleri nasip etmesi dileğimle.Saygılarımla..
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,582
Kullanıcılar
449,924
Son üye
xxdangee

Yeni konular

Geri
Üst