Kurallara aykırı reklam davet yazıları (özel mesaj, PM)

volcanoos

Katılımcı Üye
Katılım
20 Ara 2007
Mesajlar
2,532
Puanları
56
bilindiği üzere son zamanlarda forumumuzda özel mesaj yolu ile diğer forum sitelerinin reklamı yapılmaktadır. içeriğinde davet, forum linki, firma reklamı bulunan özel mesajlar alırsanız bu özel mesajları silmeyip bu başlık altına yazabilirsiniz. bu mesajları göndren kişilere hemen gerekli yaptırımlar uygulancaktır. bu konu ile ilgili forum kuralı aşağıda belirtilmiş olup forum kurallarının karşılaşılan sorunlardan dolayı düzenlendiği ve yeni kurallar eklendiği unutulmamalıdır.

ayrıca forum yöneticileri olarak hiç bir zaman bu tarz ucuz yollara başvurmayıp diğer forumlarda özel mesaj yoluyla üye toplamamışızdır. bu şekilde üye toplayan forum yöneticilerini de şiddetle kınadığımızı belirtmek isterim. konuya eleştiri amaçlı yazılan mesajlar silinecektir. sadece gerekli mesajları yazmanızı rica ediyorum.


29.) Başka forum sitelerinin reklamını yapmak ve forumlara üye çekmek amaçlı konu açmak ve reklam amaçlı mesaj göndermek yasaktır. Bu yasağa aykırı şekilde davranan üyeler forumdan süresiz olarak uzaklaştırılır.

bizler bu forumdan hiç bir maddi beklentimiz olmadan işimizden, ailemizden fedakarlık yaparak bu forumu bu yerlere getirdik. hiç bir zaman basit ve ucuz yollara başvurup diğer forumlardaki kişilere özel mesaj atıp forumun üye sayısını arttırmaya çalışmadık. yapılmayanı yaptık ve forum sitesi olarak Türkiye'nin en büyük otomasyon fuarına katıldık. isteyen üyelerin adreslerine fuar davetiyesi bile gönderdik. notebook ödüllü yarışmalar düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz. megep yetkillerinden onay alıp forum ile ilgili dökümanları foruma ekledik. şimdi verdiğimiz bu kadar emekten sonra, sabahlara kadar yapılan çalışmalardan sonra hiç kimseye bu forum üzerinden reklam yapma izni vermiyoruz ve asla da vermeyeceğiz.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst