Kumtel diyafon zil sesi

eclipse09

Üye
Katılım
14 Eki 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
merhaba,apartmandaki kumtel kumel markalı diyafonun zil sesi hiç hoşuma gitmiyor:( bunun için değiştirmek istiyorum.Eğer ben dairemdeki diyafonu değiştirirsem zil sesi değişir mi?Yoksa her daireye kapı otomatiğinden standart zil sesi mi veriliyor?:confused:Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
dostum kumtellerde diafonun arkasındaki bağlantıdan kablo alarak harici bir zil de takabiliyorsun şu an unuttum uçlarını epeydir uğraşmadım yapan başka arkadaşlar warsa umarım uçlarını söylerler sana ...
 
diafonlarda zil sesleri genelde santral içinde bir devreden tüm binaya aynı zil sesi verilir eğer zil kartı ayrı ise ki bir çok markada ayrıdır zil kartını değiştirmek çözüm olabilir yada 12v luk besleme ucu ile ayrı bir zil tesisatı ile kendi daire zilinizi değiştirebilrsiniz fakat dış zil için bu zor olacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,269
Kullanıcılar
449,844
Son üye
mehmet.ali.turhan.99@gmai

Yeni konular

Geri
Üst