Kumanda sorusu ( Buton bobin ilişkisi)

sn:harcen
arkadaşım bu devreyi klasik otomatik kumanda ile yapacaksan en basiti zaman rölesi kullan eğer maliyet önemli değil ise diğer arkadaşlarında dediği gibi bir plc yazılımı ile de bu işlemi yapabilirsin ama bence ZR bu iş için en ideal çözüm.ZR ile yapacaksan entes marka ( SM-8 ) zaman rölesi işini görür kontaktörün çekmede kalma zamanını istediğin gibi ayarlaya bilirsin.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşlar(sm8)zaman rölesi 0.1-0.5 saniyeleri aralığında çok hata yapar.biz büyük bir işletmede yıllarca kullandık tecrübe edindik.lütfen kesin emin olmadığımız elemanları tavsiye etmeyelim.Bu malın kaliteside çok tartışılır. Kontakları kısa zamanda sorun yapar.
 
Güzel arkadaşım sen malzemeden tasarrufmu etmek istiyorsun.Öyleyse küçük bir tiktak anahtar veya küçük bir paket şalter kullan kolay ucuz pratik.o devre için okadar zahmet çekme.
 
sn:sürek avcısı
arkadaşım 2 sene önce bi makinanın yapmış olduğum panosunda SM-8'i 3 saniye de bir
0,5sn. çekip bırakacak kontaktörün kumandasında kullandım.Makinada iki senedir problemsiz çalışıyor ve aynı zaman aralıklarında ( 0-5 ve 1 sn ) çeşitli uygulamalarda da kullandım hiç sorun çıkarmadı gayette memnunum ihityacım olsa hiç çekinmeden yine alırım.Tavsiye etmemdeki neden bu üründen çok defa kullanmam ve hiç sorunla karşılaşmamam olmasıdır.
SAYGILARIMLA.
 
bu kadar kişi bir soruya cvp yazmış dogru yada yanlış soruyu soran arkdaşdan cvp nitteliğinde bir dönüş olmmamış yorumlar devam edecek anlaşılan soruyu sorup kacmasan da cvp yazsanda bu konuda kapnnsa kardeş..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,605
Son üye
osaricicek

Yeni konular

Geri
Üst