Kuka robot active commands Hatası

emniyet soketi kopuktu, ben toplamıştım , acil stop hatası vermeyince doğru bağladım kanısına varmıştım. hataları sildikten sonra bir önceki görseldeki hatayı veriyor. akşama panoyu bağlar tekrar denerim, teşekkürler.
hocam o hatayı vermesinin temel sebebi robotun hazır olduğuna dair gerekli sinyallerin tamamını almamış olmasındadır.

hata ekranında master hatalarından başka hatalarda vardır. o hataları görmemiz önemli. S I R göstergelerinden S ve I yanıyor is R nin en azından sarı renkte yanması lazım Ready olabilmesi için. ondan sonra start alabilir.

bu arada hataların hepsini siliyorsunuz değil mi hareket vermeye çalışmadan önce. hata ekranı aktifken sağ alt köşedeki Ackn. All diyip mevcut silinebilir hataları kaldırmanız lazım.

arka planda başka bir başlangıç sinyali hatası varsa onu görebilirsek çözüm sunabiliriz. mümkünse hata ekranında gezerek bütün hataları görebileceğimiz şekilde hataların hepsini fotoğraflayabilirsen iyi olur. hatta hata ekranında gezerken video çekerseniz daha net olur sizin fotoğraflamadığınız bizim görmediğimiz atlanmış bir hata olmaz.

bazen böyle durumlarda hata yoksa bile IO lar kendi içinde kilitlebiliyor. Configure/IO driver/ kısmından Reconfigure yapmayı deneyebilirsiniz.

son olarak eğer X11 soketinde problem varsa mutlaka ciddi bir safety hatası görünür hata ekranında.

kuka robotlarla ilgili her türlü soruyu sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım yazılımsal yada donanımsal farketmez.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,900
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst