KPSS B grubu ve çalışma düzeni hakkında bir soru

Katılım
28 Kas 2011
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
35
Herkese selamlar, bu hafta Odtü elektrik-elektronik mühendisliğinden mezun oldum. Kafamda birkaç plan olmasına rağmen yine de sizin tecrübelerinize danışmak istedim. İşin doğrusu, ben koşullarından dolayı devlette çalışmak istiyorum, ve kpss b sınavına yaklaşık 5 aylık bir süre var. Şubatın 10'unda avea ile bir mülakatım olacak, onun da haricinde birkaç iş pozisyonu ile ilgili planlarım da var, bunlar orta derece enerji/elektrirk taahhüt şirketleri, tahminlerime göre 2.5-3 bin lira civarı bir maaş önerecekler.

Sorum şöyle olacak: sizce Kpss'ye kadar bir işe girip aynı anda genel kültür/genel yetenek bölümlerini içeren B grubu sınavına iyi bir şekilde hazırlanabilir miyim? Yoksa 2014'e kadar B sınavı bi daha olmayacak bu yüzden otur adam gibi sınavına çalış mı diyorsunuz :) her türlü yorum ve öneriye şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.
 
Zor bir sınav değil bence. 2010 yılında 3. sınıf öğrencisi olarak öylesine girmiştim ve 73 puan almıştım. Düzenli çalışarak istenilen puan alınabilir kanaatindeyim. En nihayetinde mühendis adamlarız.
Şu sıralar ben de ciddi bir şekilde oturup çalışmak istiyorum kpss için.

Kitap tavsiyelerinizi beklerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,910
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst