mcanbkatran
Üye
Herkese selamlar, bu hafta Odtü elektrik-elektronik mühendisliğinden mezun oldum. Kafamda birkaç plan olmasına rağmen yine de sizin tecrübelerinize danışmak istedim. İşin doğrusu, ben koşullarından dolayı devlette çalışmak istiyorum, ve kpss b sınavına yaklaşık 5 aylık bir süre var. Şubatın 10'unda avea ile bir mülakatım olacak, onun da haricinde birkaç iş pozisyonu ile ilgili planlarım da var, bunlar orta derece enerji/elektrirk taahhüt şirketleri, tahminlerime göre 2.5-3 bin lira civarı bir maaş önerecekler.
Sorum şöyle olacak: sizce Kpss'ye kadar bir işe girip aynı anda genel kültür/genel yetenek bölümlerini içeren B grubu sınavına iyi bir şekilde hazırlanabilir miyim? Yoksa 2014'e kadar B sınavı bi daha olmayacak bu yüzden otur adam gibi sınavına çalış mı diyorsunuz
her türlü yorum ve öneriye şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.
Sorum şöyle olacak: sizce Kpss'ye kadar bir işe girip aynı anda genel kültür/genel yetenek bölümlerini içeren B grubu sınavına iyi bir şekilde hazırlanabilir miyim? Yoksa 2014'e kadar B sınavı bi daha olmayacak bu yüzden otur adam gibi sınavına çalış mı diyorsunuz