Korsan programları nerelere ihbar edebiliriz?

Lisans istemiyormu ?
Daraftsight tamamen bedava . Kullandıkça autocad e nanik yapasım geliyor .
Edit : Onlarda gözünü açmış . Paralı olmuş herhalde.

Açık kaynak bir dwg çizim programı daha buldum . Librecad . Onuda kullanabilirsiniz arkadaşlar. Seninde merakin varsa kullanabilirsin @sami inci baba.
 
Öğrenci ! otokedimin lisans anahtarı 3 yıl sonra dolacakta,şimdiden hazırlıklı oluyum
diye araştırıyordum.:oops:
Autocad makul fiyatlarla kalıcı lisans satmak yerine süreli lisans satarak insanları inek gibi sağacağını sanıyorsa bence havasını alır. Ortalıkta birsürü crack geziyor , çoğu da takır takır çalışıyor. Şahsım prensipli olmak adina böyle bir programı kullanmıyorum ama insanları bu duruma malesef itiyorlar . Tam işyerime lisanslı program almaya ikna ettim , bu süreli lisans muhabbetini çıkardılar. Turşularını kursunlar, kullanmıyorum bende . Bir sürü free cad program var .
 
Son düzenleme:
solidworks israil yapımı bir programdır, program açıldığı anda sizin - bizim haber vermemize gerek kalmadan kendilerinde de açılıyor, tazminat alacağına inandıklara firmalara direkt baskın düzenliyorlar. israil düzeni işte

Amerikalıların kurup Fransızların satın aldığı ve PTC'den geliştimer bir programda İsrail bağlantısı nerede?
 
Bugun yillardir kullandigim draftsight den her yıl gelen etkinleştirme uyarısı geldi . Tamam dedim sıkıntı yok , önceden de sorunsuz yapıyorduk. Bu sefer mail adresime gelen mesajda sevgili kardeşim programımız artik ücretli oldu , sizi çok seviyoruz falan fındık falan fıstık. Bu programla da anlaşılan yolları ayırmanın zamanı geldi . Yeni programlara yolculuk....
 
SW için bir şikayet yapmaya gerek yok,
zira bir kaç zaman sonra firmanın adresine
güncel versiyon lisans faturası ulaşır.
İşyeri görünen bir yerde çalışması yeterli.
İnsanlarin en temel ihtiyaçlarını ( su içme ve tahliyesini yapma ) bile maddi çıkar kapısı yapan kapitalizmden çok güzel hareketler bunlar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst