Koridor Sensörlü Led Sorun

Katılım
20 Ara 2015
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
32
Herkese merhaba yeni evimizde koridor için 5 adet sensörlü led lamba yeri bıraktık,ledleri anahtardan çıkan 1.5 mm kablo ile besledik ancak cata marka 1.5 w radar sensörlü ledleri teker teker denediğimde çalıştılar,hepsini bağladığım zaman bozuluyorlar sensörlü lambaları iki üç kez değiştirmeme rağmen her seferinde yine bozuldular sizce neden olabilir yardımcı olur musunuz?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
hepsini bağladığım zaman bozuluyorlar sensörlü lambaları iki üç kez değiştirmeme rağmen her seferinde yine bozuldular sizce neden olabilir yardımcı olur musunuz?
Sensörlü ledleri bağladığınızda hiç çalışmıyor mu?Yoksa bağlıyorsunuz çalışıyor kısa zaman sonra mı bozuluyor eğer hiç çalışmıyorsa kablolardaki voltajı ölçün eğer kısa zamanda bozuluyorsa kablolardaki ekleri kontrol edin ve binanıza gelen voltajı kontrol edin zaman zaman düşme oluyor mu voltajda?
 
Kısa zaman sonra bozuluyor voltajı ölçtüm 219 voltaj görünüyordu ledlerle kabloları klemens ile birbirine bağladım en Son ama yine aynı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst