Koridor Sensörlü Led Sorun

Katılım
20 Ara 2015
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
32
Herkese merhaba yeni evimizde koridor için 5 adet sensörlü led lamba yeri bıraktık,ledleri anahtardan çıkan 1.5 mm kablo ile besledik ancak cata marka 1.5 w radar sensörlü ledleri teker teker denediğimde çalıştılar,hepsini bağladığım zaman bozuluyorlar sensörlü lambaları iki üç kez değiştirmeme rağmen her seferinde yine bozuldular sizce neden olabilir yardımcı olur musunuz?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
hepsini bağladığım zaman bozuluyorlar sensörlü lambaları iki üç kez değiştirmeme rağmen her seferinde yine bozuldular sizce neden olabilir yardımcı olur musunuz?
Sensörlü ledleri bağladığınızda hiç çalışmıyor mu?Yoksa bağlıyorsunuz çalışıyor kısa zaman sonra mı bozuluyor eğer hiç çalışmıyorsa kablolardaki voltajı ölçün eğer kısa zamanda bozuluyorsa kablolardaki ekleri kontrol edin ve binanıza gelen voltajı kontrol edin zaman zaman düşme oluyor mu voltajda?
 
Kısa zaman sonra bozuluyor voltajı ölçtüm 219 voltaj görünüyordu ledlerle kabloları klemens ile birbirine bağladım en Son ama yine aynı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,477
Kullanıcılar
449,891
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst