Konuyu rapor etme

bolubeyi

Profesyonel Üye
Katılım
27 Eyl 2008
Mesajlar
1,668
Puanları
421
Yaş
54
Konum
Trabzon
Şu linkteki konuyu üyelere hakaret içermesi nedeniyle yöneticiye rapor etmiştim. Konu sahibi tedavi olmamızı öneriyor.

Akabinde;
Maalesef, son raporunuz reddedildi: Konu içindeki mesaj 'Elektrik elektronik mühendisliği 3. sınıf soruları yardim' şeklinde bildirim aldım.

Neden reddediliyor? Yeni yetmeler bizlere hakaret etmeye devam etsin diye mi? Daha önce de aynı nedenle küstürdünüz beni bu nedenle 2 yıl paylaşımda bulunmadım.

Madem öyle biz de forum yöneticilerini mi tedaviye davet edelim?

Konu kilitlenmiş daha sonra. Konu sahibi de konuyu tekrar açmış müsade var mı böyle davrananlara?
 
forum radikal kararlar almalı, konu açma konusunda olsun, saygısızlık edenler konusunda olsun. sayın @bolubeyi yanılmıyorsam öğretmensiniz; hangi öğrenciniz size "arkadaş" diye hitap ediyor? bende 20-25 yaşça küçük arkadaşlarla çalıştım onların ekmeklerini yedim hiç bir bana adımla bile hitap etmedi, her zaman ya abi yada ustam dediler. kalabalık ortamda diğer çalışanların yanında "ihtiyar" diye hitap ettiler. artık bir çok kişiye yorum yapmayacağım sadece ihtiyacı olanlara ve hak edenlere
 
yok artık yaşa - ustalığa saygı göstermeyene ekmek yok
zat-ı muhterem cinsiyet değiştirmiş
 
Son düzenleme:
Sayın @bolubeyi Bahsettiğiniz konuya ve rapora baktım konu silinmiş ve üye yasaklanmış. Yöneticiler olarak işlerimizden fırsat buldukça forum ile ilgileniyoruz. Şahsınıza bir hakaret var ise savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz biz bu tarz konularda konu ile ilgili tüm kayıtları adli merciler ile paylaşıyoruz. Sanal ortam diye kimse kimseye hakaret edemez
 
Hayatın akışında bunlar olabiliyor maalesef. Gelişmelerden dolayı üzgünüm. Neticede bu davranışların terbiye almamaktan veya yetersizlikten kaynaklandığını düşünüyorum. Zamanın getirdiği büyüklere saygı duymama da işe dahil ediliyor.

Sn. @bolubeyi aldığınız mesaj sanırım raporlar arasında 2 dk. süre sınırı mevcut olduğundan. Ben hem raporlara hem de rapor sonrası verilen bildirimlere göz atayım.

Sn. @paskomya raporladığınız üzere IP kontrolü sonucu bildirdiğiniz üye profili ile tutarsızlık mevcut, bu sebeple şimdilik bir şey yapamıyoruz. Yaşıtı olan birey olabilir, sonuçta aynı dersleri gördüklerinden aynı ödevi almaktalar. Diğer ayrıntı, Hocamızın veya diğer üyelerin mesleklerini yazan bölüm olmadığından hatta yaş hanesini yazmayanlar var. Yeni katılan üyeler birbirimizi tanıdığımız kadar tanıyamaz, hoş o bölüm yer alsa da kimler bakar buna göre mesaj yazar orası da şüpheli ...

Kendisine yaptığım uyarılara aldırmayıp aynı davranışları sürdürdüğünden kişi süresiz uzaklaştırılmıştır.
Uygunsuz olduğunu gördüğünüz her konuda Rapor düğmesini kullanınız.
 
Belki denk gelmişsinizdir (isim vermek istemiyorum), bazı forumlarda konular açılmadan önce moderatör onayı gerekiyor. Burası pek aktif olmayan bir forum (diğerlerine göre). Bu zor olur muhtemelen. Benzeri bir şey yapılabilir.

Forumun deneyimli üyelerinden bir heyet seçilebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,105
Mesajlar
915,012
Kullanıcılar
449,805
Son üye
berkayk304

Yeni konular

Geri
Üst