Konut Ortak Elektrikli Araç Sarj Ünitesi Ücretlendirme

kagem

Üye
Katılım
13 Mar 2013
Mesajlar
156
Puanları
1
Konut ortak garajında 1 adet ortak elektrikli sarj ünitesi olursa, kim tarafından ne miktarda tüketim yapıldığının kaydını tutacak sistemi olan üniteler mevcut mu? Personel takip sisteminde, hangi çalışanın ne zaman işe girip çıktığının kaydedilmesi tarzı bir sistem? Teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhaba,
Bu işlemi Şarj istasyonu üretici firmaların dan sağlaya bilirsiniz.
Sizin Konutta kullanılan araç şarj istasyonuna kullanılacak olan kullanıcılar tanımlandıktan sonra gerçekleştirile bilir.
Bu kullanıcılar sizin konutaki kişiler olur.
Aşağıdaki link girip inceleye bilirsin

https://zes.net/ozel-kullanim-icin-sarj-istasyonu.html
 
bu işlem için bir bölüm yaparsınız pdks sistemli kurup içeri girip prize kim fiş taktı görebilirsiniz fişi kapıdan çıkarınca kapı kapanır sistem yaparak kaç saat şarj a takılmış görebilirsiniz diye düşünüyorum sanırım en ucuz sistem bu olur daha akıllı sistemler mevcuttur ama daha pahalı olacaktır https://www.google.com/search?q=pdk...AHNApIBAzAuMpgBAKABAcgBCsABAQ&sclient=gws-wiz
 
İstasyon üzerinde RFID kart okuyucusu olur. Ön ödemeli kart olarak ,karta bedel yüklenir. PC ile TCP/IP protokolünden izlenebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,965
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst