Konuşan Pano

Katılım
24 Tem 2007
Mesajlar
276
Puanları
1
Yaş
44
PANO TANITIMI YAPAN BİR SİSTEM KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM,

AÇARSAM KONUYU EFENDİM PANO KAPISINI AÇTIĞIMIZDA MESELAA 3 SANIYE SONRA

SESLİ VE DÜZGUN BİR KONUŞMA SİSTEMI DEVREYE GİREREK

X PANO, PANOMUZ Y ŞİRKETI ADINA YAPILMIŞTIR,PANOMUZ 200CM YÜKSEKLİKTE 60CM GENİŞLİKTE,60CM DERİNLİKTEVE 2 GÖZLÜDÜR,

PANOMUZUN GİRİŞ BESLEME ŞALTERİ 400A TERMİK MANYETİK KORUMA ŞALTERİ KULLANILMIŞTIR,PANOMUZDA 4 ADET MOTOR KONTROL DEVRESİ VARDIR,

1. DEVREMİZDE 30-40A MKŞVE 3ADET 32A KONTAKTÖR VARDIR

2. DEVREMİZDE .............................................................

3. ...................................

4. ......... .......................................

PANOMUZDA AKIMI GERİLİMİ VE GÜCÜ TAKİP ETMEK İÇİN ANALİZÖR KULLANILMIŞTIR.

PANO İÇİ SICAKLIK KONTROLU İÇİN 150W FAN BULUNMAKTADIR

X PANO

PANOMUZDA YAPILACAK BAKIM VE SERVİS İŞİNİ YETKİLİ VE EHLİYETLİ KİŞİLERE YAPTIRIN BİZ BU İŞDE LİDERİZ

XPANO 0212 ... ... ..

YUKARIDA YAZDIKLARIM SADECE BİR ÖRNEKTİR. BÖYLE BİR X PANO DİYE ŞİRKET HAYALİDİR.

EFENDİM BÖYLE BİR SES KAYDI YAPARAK PANUMUZU DAHA KAPAGINI AÇTIĞIMIZDA KARŞIDAKİ KİŞİYE PANO İLE ALAKALI GENEL BİLGİLERİ AKTARACAK AYNI ZAMANDA ŞİRKET REKLAMINIDA EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAKTIR .

SES KAYDINI PANOYA GÖRE DEĞİŞTİRELECEK HER PANOYA GÖRE BÖYLE KÜÇÜK BİR SİSTEM YAPILACAKTIR. UMARIM ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLATA BİLMİŞİMDİR, SİZLERCE BUNU YAPMAYA VE PANOLARDA KULLANMAYA DEĞERMİDİR. GÜZEL BİR REKLLAM OLACAĞINI DÜŞÜNUYORUM ÇÜNKÜ BÖYLE BİR ŞEYE RASLAMADIM VE DUYMADIM,BUNUN ADIDA KONUŞAN PANO . DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ BANA OLUMLU YADA OLUMSUZ FARKETMEZ SİZLERİ DİNLEMEK İSTERİM.
sayın arkadaşlar ben bu nu bır çok pano imalatçısına yolladım hiç biride bir yorum yapmadı, sizce çok mu saçma bir şey mi , veya masraf mı panoda veya sizlerin düşüncesini almak isterim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
düşünce olarak farklı bir şey. malum teknolojide en ufak bir farklılık olduğunda millet çok önemli bir özellikmiş gibi bende de olsun diye basıyor parayı alıyor. panoda bu yer mi? bence yemez gibi geliyor. panolardan istenen özellikler kalite, kullanıcının ve işin güvenliği ve fiyatın uygun olması. senin yapmayı düşündüğün bu sisten bu saydıklarımdan sadece fiyat konusunu etkiliyor oda olumsuz etki. çünkü maliyet artacaktır. diğer yandan alıcı bu özelliği niye istesin. zaten o panoyu açma yetkisi olan kişi elektrikçi olacağından oda durupta eğer bu mesajı dinliyorsa kesin farklı olduğundan dinliyordur. elektrikçi panonun ürün etiketine ve projesine bakarak istediğini öğrenebilir zaten . durupta öğrenmek istediği bilginin okunma sırasının gelmesini beklemez yani.
bu benim kişisel görüşüm. ama farklı birşey düşündüğün için tebrik ederim. hayırlısı olsun..
 
insanlar panoyu ne için açar?
önce kendimize bu soruyu sormamız gerekir.
cevap şudur: arıza olduğunda müdahale etmek için pano açılacaktır. her hangi bir arıza yoksa ve sistemde tadilat işi yoksa pano açılmaz.
bu durumda panodan gelecek sesin arızanın ne olduğunu söylemesi satış sebebi olur
onun haricinde panodan gelecek ses ne olursa olsun satışlar düşecektir.
 
konuşan pano işe yararmı bilmem ama panodakı hareketler cep telefonuna mesaj olarak gelmesı işe yarar gıbı duşunerek boyle bişey yaptım hatta sayaç okuyup kondansator artırma eksiltme uzaktan cep telefonuyla yapılabılecek
 
Aslında güzel bir uygulama başlangıcı olabilir.
 
otomasyon panoları makinalarda kullanılır makinalarda sesli şeylerdir pek tutucanı sanmıyorum kardeşim...:)
 
cihaz gsm modulle yapıldı uzerınde iki çikiş var motor açma kapatma röle koymadım yarı ıletken triyaklı dığerı siren açmak için 4 adet sensör girişi var bunlarda değişiklık olunca mesaj atıyor kullanıcıya özellik çok burada yazsam reklama gırer :) panoya yukardakı konuyu eklersek faydası olurmu dersenız bence luks olur panolara bakımını yaptıran yuzde 15 i geçmez ben bu yaptığım cıhazı panolara takıyorum elektrikçi değilim ama yılların verdığı tecrube var bu tecrube cesaret verıyor takıyorum oyle panolar varkı ovada panonun kapağini açmaya cesaret ıster panoların keşke resımlerını çekıp burada yayınlasam ıbret ve tecrube kazanmasın için arkadaşların kabloların uzerındekı yalıtkanlar yanmış komurleşmış ama pano çalışıyor boyle bırçok pano var ovada bakımlı pano dersenız oda var gözunu kapat panoda el yordamıyla iş yap okadar cesaret verıyor vede temız



abı bunu nasıl yaptın pekı
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst