Kontrolkalemi.com Okullara Destek Kampanyası

kontrol kalemine eğitime verdiği büyük destenten dolayı teşekür ediyorum.
 
öncelikle bu kampanyayı düşünen site yönetimine ve teşvikte bulunan üyelerine teşekkür ediyorum. ben divriği meslek yüksekokulu endüstriyel otomasyon öğrencisiyim ve okul elektrik elektronik labaratuvarında devre elemanı eksikliklerimiz var ( pt 100, b tipi termo kuplaj ) gibi ölçüm elemanları temin edebillirmiyiz
 
Bozuk sürücü sensör kontaktör termik ve elekronik kartlar olurmu?
 
Bozuk sürücü sensör kontaktör termik ve elekronik kartlar olurmu?

sayın mühendisbey

okulların imkanları kısıtlı olduğundan bozuk ürünleri yaptırma şansları olmuyor, talebiniz için teşekkürler yine de not ediyorum.
 
merhaba arkadaşlar siemens s7200 plc programlama kablosu ilave modulleri v.s ihtiyaç olursa verebılırım.
 
okul destek kampanyası kapsamında tuzla endüstri meslek lisesi'ne 3 adet wincc Scada ve 3 adet s7 300/400 programlama kitapları gönderilmiştir.

her okulun talebi kaydedilip değerlendirilmektedir. yakında konu başlığında elimizdeki kitapları belirteceğiz. ilgilenen üye ve firmalara teşekkür ederiz.
 
merhaba arkadaşlar siemens logo ihtiyacı varsa hazırda vardır istediginiz yere gonderebılırım.
 
bende kendi okuluma birşeyler istemiştim.ama durum ne oladu bilmiyorum.
 
tüm mailller kaydedilip öncelik sırasına alınıyor. elimizdeki malzemelere göre 2011 ocak ayından itibaren öncelikle PLC modülleri göndermeye başlayacağız...
 
sayın yöneticim bende malzeme istemiştim. sizin yayınlamış olduhgunuz malzemlerden istediklerim yok. acaba yayınlayacagınız liste varmı?.bize istedigimz mlazemelerden göndrebilme durumunuz ne durumda.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,583
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst