Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi teknikeri iş arıyorum

hakan_441

Üye
Katılım
1 Tem 2009
Mesajlar
24
Puanları
1
Yaş
38
Düzce Üniversitesi Endüstriyel Otomasyon bölümünden 2011 yılında mezun oldum. İki yıllık öğrenimim boyunca Güç elektroniği,Elektrik makineleri, PLC, Mikroişlemciler gibi dersleri aldım. Ayrıca proje olarak otomatik yangın söndürme sistemin de gorev alarak basarıyla tamamladık.

Herkes tecrubelı eleman arıyor ama bizimde bir yerden baslamamız lazım.Kendımı geliştirebilecegım Ve alanımla ilgili uygun bir iş arıyorum.
 
Firma ile görüştüm gerçekten yeni neyinler aranıyor yeni mezun olmuş olan arkadaşlarıma kaçırılmayacak bir fırsat ...fırsat diyorum çünkü böyle köklü firmaların yeni çalışma arkadaşlarını piyasaya kavuşturması çok iyi ...
Başarılar dolu yıllar :)
 
yeni arkadaş derken, eskileri işten çıkırıp , ucuz diye yenilerimi alıyorlar? bizde eskiyince bizide mi çıkarcaklar? peki maaş ne kadar?
 
kendi bünyelerinde yetiştirilmek üzere söylenildi..gerisi firma ile görüşün
 
Arkadaşlar herkez haklı haksız yorum yapmış. Firma ismim forumda gözüküyor. Bir firma ismi üzerinden yorumlar hiç yakışık değil. Arayan arkadaşlarla görüştük. Foruma bakıyorum ne kadar alakasız yorumlar yapılmış. Yetiştirmek üzere dinamik arkadaş arıyoruz. İş arayan yeni mezun arkadaşlar için imkan sağlıyoruz.
 
emredersiniz sahip!!!!

Evet yeni mezunlar için iş imkanı, şüphemiz yoktu zaten. Bu arada çok dinamiğim, süperim günde 12 saat asgari ücrete çalışırım. :)
 
gençtrk otomasyon firmasının sahibiyim iş arayanlar arasın 532 671 28 12
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst