kondansatör

oknbrk

Üye
Katılım
6 Ağu 2010
Mesajlar
31
Puanları
1
merhaba arkadaşlar 55 kw motor gerilim düşüklüğünden dolayı yıldızdan üçgene geçerken kontaktr bırakıyor kaç kwr lık kondansatör bağlamam lazım
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kumanda enstrumanlarinin mator kalkiş esnasındaki gerilim düşumunden etkilenmemesi için 380/24 ac uygun güçte trafo kullanılarak kontaktorler veya bobinleri 24vac olarak değiştirilebilir.
 
Kontaktör bobinler DC seçilmiş olsa,gerilim düşürmeye bile ihtiyaç kalmaz.
 
Sn.oknbrk, oldukça büyük bir kondansatör bağlamanız ve kalkınmadan sonra devre dışı etmeniz gerekecek. Pahalıya mal olur. Bobinleri DC ye çevirmek veya voltaj free özellikli bobin kullanmanın maliyeti ne olur veya kumanda devresine özel bir Line interaktif kesintisiz güç kaynağı bağlamanızın maliyeti ne olur, araştırmak gerekir.
 
ekstra bağlanıcak kondansatör üçgen ile birlikte devreye girecek şekilde 3. bir kontaktör ile devreye alınmalıdır.Yıldız üçgen arasına atarsanız kondansatörü motor üçgene geçemez...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst