kondansatör problemi

sayın yankeski.Aynı motordan varsa işin kolay.Kondansatörleri değiştir gitisin.Bak bakalım senin kondansatörün yeni yerinde çalışıyor mu?çalışmıyorsa doğru çöpe. Ya da yeni ise garantiden karşılarlar.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
bu sorun çözüldü mü acaba
merhaba arkadaşlar,benim kondansatör ile ilgili bir problemim var.200kw gücünde yumuşak yolvericiyle sürülen bir motor var ve motor tam yüke ulaştıktan sonra local kompanzasyon devreye giriyor.1 adet 50 Kvar kondansatör var.ama artık kondansatör devreye girince(softstarterın onundekı kompak şalter acmıyor) ana panodaki giriş şalteri off konumuna geçiyor.kontaktörün kontaklarına baktım kontaklardada herhangi bi kısa devre yok.kondansatörün dıştan gördüğümüz yüzeyindede herhangi bir problem yok. bana kondansatör bozulmuş gibi geldi.acaba böylemidir ?eğer böyleyse sıfır km abb kondansatör neden bozulabilir? yardımcı olursanız sevinirim
bu sorunu nasıl çözdünüz
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst