Kompanzasyonda kondansatör ölçümü yardım

Evet rahatsız oldum.Bunu belirtmeme rağmen halen aynı cümleyi kullanıyorsun.Olayı çarpıtma din kardeşliği,yurttaşlık v.s gibi konuları getirip konuşma tarzınla bağdaştırma ben sadece hitap tarzın doğru değil dedim uyardım.Cumhurbaşkanı örneğini veriyorsun ülkenin devlet başkanı senin gibi sıradan biri değil takılmaması da doğal zaten.Konuya cevap yazma konusuna gelince bu benim bileceğim bir iş bunu sen belirleyemezsin işine bak sana arızalı kondansatörünle mutluluklar dilerim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arızalı kondansatörumle mutluyum ,seni mutsuz ettiğim icin ayrıca mutluyum kardess
 
Gereksiz polemik oluşturmayın! hitap şekli önemlidir helede karşınızdakinin yaşını mesleğini bilmiyorsanız dikkat etmekde fayda var burada tüm üyeler gönüllülük esasına göre yardımcı olmakta
 
Kompansazyon ana şalterınızın bır fazı gecırmıyorddur, kardeşim, geri dogru giderek, çıkış, girirş ve baglantı noktalarını koıntrol edın...
 
halletım zeybek abı tesekkur ederım engın bılgılerın ıcın takıp edıyorum sızı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst