kompanzasyon programı rahatlatacak!!!

Katılım
27 Mar 2008
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar önce bütün parametreleri hesabakatarak sistemin konfigürasyonunun doğru bir çizgide olup olmadığını test edecek(tesisin S ,P,Q ,I,U,COS@,TAN@,c/k, akım trafo değeri, gerekli kondansatör gücü,kademeler,nominal akım,sayac değerleri ve çarpanlar,monofaze yüklerin kurulu güçteki yüzdesi,harmoniklerin oranı,tesisin gece gündüz tüketimi,BELLİ PERİYODLARLA AKTİF REAKTİF TÜKETİMİ (indüktif,kapasitif)kaydedip saklama,tüketimlerin birbirlerine oranları(aktif reaktif)..........vs) önce şu test edilecek tesiste doğru bir hesaplama yapılmışmı? sonra yanlışsa doğru hesap çıkarılacak....hesaplamadan sonra tesisin bazı bilgilerini girerek kaydede bilirsiniz(hatta bu kıs ma grafik bile düşünüyoruz) ve arkadaşlardan gelecek bilglerle muhtemel arıza sebeplerini bildirecek.....özetle bu programdan hem işletme sahip leri hamde bu işle ilgilenecek arkadaşlar çokça faydalanacak....biter bitmez sitede download edeceksiniz.....ama çatıısnı sizin talep ve bilgileriniz oluşturacak...onun için konuya ilgisiz kalmayıp paylaşım yaparsanız bizim de azmimiz artacak......ve selam
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
anlattıklarınıza göre güzel bir program olacağa benziyor emeğinize sağlık bekliyoruz
 
Bu program yapılalı baya oldu arkadaşlar.www.kael.com.tr den ücretsiz indirebilirsiniz.Bu program ile sisteminizdeki kompanzasyon panosuna oturduğunuz yerden müdahale edebilirsiniz.U,I,W,VAR,VA,COS,TAN KONDANSATÖR ÖLÇÜMLERİ TOPLAM ENERJİ BİRİKİMLERİNİ oturduğunuz yerden gözlemleyebilir ve müdahale edebilirsiniz.

Anlık kondansatör ihtiyaçlarını her fazın ve toplam endüktif kapasitif % değerleri görebilirsiniz.Bu değerleri kendinize e-mail olarak yollatabilirsiniz kaydedebilirsiniz isterseniz yazıcıdan çıktı bile alabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst