kompanzasyon firmaları yardım

EPDK Yönetmeliğine göre Teiaş Dağıtım şirketlerine saatlik bazda ceza uygulamasına gidebilir. Duymuş olduğunuz sanırım bu konudur aynı şekilde Dağıtım şirketleride şu an için sayaç otomasyonlarına ve sayaçları uzaktan okumaya başladılar aynı durumu Dağıtım şirketlerininde uygulama hakları olacaktır.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
merhaba netvar mühendislik olarak bir istanbul firmasıyız. kompanzasyon alanında paket pano ya da işletmelere özel sistemler sunuyoruz. irtibata geçmek isterseniz [email protected] den bize ulaşabilirsiniz. saygılar sunuyorum..
 
EPDK Yönetmeliğine göre Teiaş Dağıtım şirketlerine saatlik bazda ceza uygulamasına gidebilir. Duymuş olduğunuz sanırım bu konudur aynı şekilde Dağıtım şirketleride şu an için sayaç otomasyonlarına ve sayaçları uzaktan okumaya başladılar aynı durumu Dağıtım şirketlerininde uygulama hakları olacaktır.
syn VARKON bu yönetmelik epdk nın hangi tebliğinde yer alıyor açıklarsanız biligi almış oluruz iyi çalışmalar
 
Bursada Demirtaş Org. San. Bölgesinde buna benzer bir çalışma var. Elektrik ve Komp. değerleri, Su, Atık su, Doğalgaz gibi ölçümleri Scada sistemi ile anlık izleyecekler. Ama anlık komp. cezaları ve yaptırımların hakkında bilgim yok.
 
tamam bu tip osb ler var ama benim asıl demek istediğim şu teidaş bize ne kadar kaliteli bir enerji veriyorda bize böyle bir uygulama yapmaya çalışsın benim şahsi fikrim zor ama burası türkiye olmaz deme olur :) ben varkonun msj dan sonra epdk yı taradım ama böyle bir tebliğ yada habere raslamadım neyse raslayan bi arkadaş çıkar herhal
 
Arkadaşlar araştırmalarım devam ediyor :D
Epdk ile konuşmamdan sonra bana Resmi gazatede yayınlanmış bir bildiri olduğunu söyledi.

www.teias.gov.tr/sistemkullanim1.doc

Fakat bu bildiriyi okumama ramen ben kesin bir bilgiye ulaşamadım.
bildiride ilgili bölüm;
İhlalin Tanımı
Kullanıcı Tarafından TEİAŞ’a Ödenmesi Gereken Ceza

İletim sistemine doğrudan bağlı tüketiciler ve dağıtım lisansına sahip tüzel kişilerin İletim Sisteminin her bir ölçüm noktasında çekecekleri endüktif reaktif enerjinin/verecekleri kapasitif reaktif enerjinin, aktif enerjiye oranının ilgili mevzuata uygun olmaması Kullanıcının o ayki Sistem Kullanım Fiyatına göre hesaplanan bedelin P’si oranında ceza uygulanır. Ceza, 00.00-24.00 saatleri arasında bir defadan fazla uygulanmayacaktır.
İletim sistemine doğrudan bağlı tüketiciler ve dağıtım lisansına sahip tüzel kişilerin kompanzasyon tesisinde arıza meydana gelmesi dolayısıyla Kullanıcının İletim Sisteminin her bir ölçüm noktasında çekecekleri endüktif reaktif enerjinin/verecekleri kapasitif reaktif enerjinin, aktif enerjiye oranının ilgili mevzuata uygun olmaması [FONT=&amp]Elde olmayan nedenlerle ihlalin yılda bir kez olması halinde ceza uygulanmaz. Bu durumun yılda bir defadan fazla olması durumunda ilk ihlal de dahil olmak üzere her ihlal için aylık olarak Kullanıcının o ayki Sistem Kullanım Fiyatına göre hesaplanan bedelin P‘si oranında ceza uygulanır Uygulamalarda ayda bir defadan fazla ceza kesilmeyecektir.[/FONT]
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst