Kompanzasyon ceza

draksound

Üye
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
24
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar bulunduğum işletmede birde reaktif ve kapasitif oran artmaya başladı ekte sayaç bilgileri vardır bir öneriniz varmı
IMG_20201216_102627.jpg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Merhaba arkadaşlar bulunduğum işletmede birde reaktif ve kapasitif oran artmaya başladı ekte sayaç bilgileri vardır bir öneriniz varmEkli dosyayı görüntüle 70014ı
Sisteminizde saatlik ölçümler yapmalısınız . O noktada sistemin değerleri köpürten etkenin ne olduğu konusunda fikir sahibi olabilir ve çözüm üretebilirsiniz . Nasıl yapıldığı konusunda forumda yeterli bilgi var . Eski konuları karıştırın biraz .
 
2 mva lik bir konkasor tesisinin kompanzasyon takibi icin teklif vermem gerekiyor degerli ustalarim aylik yaklasik aktif tuketim 170-200 bin tl lik fatura gelmekte.cezaya girince alacagim ucrette kesinti yapilacak nasil bir fiyat vermem gerek bilgilendirebilirseniz sevinirim.
 
Sami ustam sistem yeni sadece reaktif roleleri hangi marka bilmiyorum ben entesin menusunu biliyorum farkli markalarda yine siz ve sizin gibi degerli abilerimden yardim beklerim zaten piyasa çok kotu şu issizlik ve pandemi doneminde riskleride olsa tecrube gerektiren bazi atilimlara girmek gerek.Bu arada bu sisteminde yaklaşik kompanzasyon degeri dediginiz gibi 500-600 kvar civarlarinda olur sanirim.
 
Öncelikle,takip programından 15-20 gün
takibedin.Yanlışlıklar ! daha başlangıçta
yapıldığı için,düzene sokmak için masraf
gerekebilir.Düzenli yapılmış olduğundan
emin olmadıkça ( kafanıza yatmadıkça ) o
işe girmeyin.
 
Rolem grup ar-ge biraz inceleyeyim şunun menusunu ustalarim nette bulabilirim galiba
IMG-20210210-WA0003.jpg
 
Röleniz süper.Set değerlerini gözden geçi-
rin.Endüktif ceza sınırını 14,kapasitif ceza
sınırını 11 olarak ayarlayın.+SVC li olsa
daha iyi olurmuş ! Umarım,kapasitiflik !
sorunu oluşmaz.Gerekli tüm bilgileri,Gr
Arge sitesinde bulabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,267
Kullanıcılar
449,844
Son üye
mehmet.ali.turhan.99@gmai

Yeni konular

Geri
Üst