Elk Teknikerinin Görev Tanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
22 Kas 2017
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
31
Merhaba arkadaşlar bir kamu kurumunda 2 yıldır elektrik teknisyeni olarak çalışıyorum. Kurumun il genelinde ki tüm müdürlüklerinde bulunan kompanzasyon sistemlerinin Bakım onarmınını tarafımca yapılması söyledi müdür konu hakkında hiçbir bilgim olmadığını belirttim daha sonra kursa göndereliceğimizi öğrendim. Sorum şudur meslek lisesi diplomam dışında belgem yok kursu da almak istemiyorum ve kompanzasyona müdahele veya bakım onarımını yapmak gibi bir yetkim var mı öğrenmek istiyorum.
Mevzuat veya yönetmeliklerle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bence kursa git belgeni al, işi yapmasan bile elinde olsun. değerin artar. benim gibi diplomasız ve belgesizsen iş filan bulamıyorsun.
Size kesinlikle hak veriyorum bende isterim fakat gerçekten sıkıntılı durumlar var bu işi üzerime almamam gerekiyor
 
Size kesinlikle hak veriyorum bende isterim fakat gerçekten sıkıntılı durumlar var bu işi üzerime almamam gerekiyor
Emekliliğin yakınsa uğraşma da 3 yıldan fazla zamanın var ise işi sen zorla öğrenmeye çalış derim ben. Yönetmeliklere göre değil iş yerindeki görev tanımınıza bakmak lazım
 
Merhaba arkadaşlar bir kamu kurumunda 2 yıldır elektrik teknisyeni olarak çalışıyorum. Kurumun il genelinde ki tüm müdürlüklerinde bulunan kompanzasyon sistemlerinin bakım onarmınını tarafımca yapılması söyledi müdür konu hakkında hiçbir bilgim olmadığını belirttim daha sonra kursa göndereliceğimizi öğrendim. Sorum şudur meslek lisesi diplomam dışında belgem yok kursu da almak istemiyorum ve kompanzasyona müdahele veya bakım onarımını yapmak gibi bir yetkim var mı öğrenmek istiyorum.
Mevzuat veya yönetmeliklerle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


Meslek lisesi mezunu isen,yapmak selahiye-
tinde ve zorundasın.Kursa gönderiyorlarsa
iyi niyetli davranmışlar.Öyle bir zorunlulukla-
rıda yok.
 
bak arkadaşım, daha doğru yazdıysan 27 yaşındasın. önünde çok uzun bir zaman var, angarya gibi görünebilir. ama belgenin olması biliyor olman o işi yapman anlamına gelmiyor. bir etiketin daha olsun. yarın için hiçbirimizin garantisi yok. 25 yıl önce öğrendiğim iş bu gün belki bana iş sağlayacak emekliyim ve üniversite okuyan bir kızım var. ve bu işi yapacak yeterli kalifiye adam yok. benim çalıştığım zamanlarda beni teknisyenler bile küçümserken(ben lise mezunuyum) şimdi onlarda işsiz ama ben emekli işsizim. sağolsun o dönemdeki mühendisler beni arıyorlar. etiket bu zamanda çok önemli. ustalık belgem olmadığı için marangozluk yapamıyorum. dükkan açacak halim de yok yani örneklemeler çoğaltılabilir. bence git ve öğren, belgeni al. yasal haklarını sonra kullanırsın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,963
Mesajlar
913,931
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst