kompanzasyon nedir? nerelerde ne amaçla kullanılır?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bu biraz acil nette var diyorlar ama ben bulamadım yardımcıolursanız sevinirim
 
arkadaşım mrb bizdek trafo 1250 kva bu purogramda bunu hesaplayamıyorum başka bildiğin varsa yardımcı olursan sevinirim ayrıca birde sorum olacak bende kael role var 18 kademe konbi fabrika çalışmadığızaman role algılamıyor ya kapasitif yada raktif yazıyor nedeni ne olabilir
 
mrb dostum bende var ama yollamasını bilemiyorum nasıl yollayabileceğimi anlatırsanız paylaşırım
 
arkadaşlar benim bir sorunum var bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum 1250 kw trafom var burası bir tekstil fabrikası konpanzemde sıkıntı yoktu ama şimdi sıkıntı yaşamaya başladım r fazı normal iken s fazı reaktif t fazı kapasitif gösteriyor kullanım yokken bazen kafasitif yazarken bazen reaktif yazıyor rolem kael 18 kademe
 
Düşük yük tüketiminde ( 10mA'in altındaki yüklerde ) hem sayaç hatalı yazmaya başlar hem de reaktif rölenin algılaması zayıflar. Ancak tesisin yük tüketimi minimum, 10-50mA arası veya üstünde ise rölenin algılamamasını sorgulamak gereklidir.
 
reaktif cezadan nasıl kurtulabiliriz, yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
 
ne zamandır arıyodum bu tarz bişeyler. çok teşekkürler. program çok sade ve kullanışlı olmuş ayrıca. herkese tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,601
Son üye
AlienInc

Yeni konular

Geri
Üst