Kombi Sigortası

güzel insan, ben yukarıda cevap veren ustalarımıza güveniyorum. lütfen siz de güveniniz. marka vermememizin belli sebepleri var. malum reklam gibi desek te inanma, birinin iyi dediği birine göre kötü olabiliyor, bir de fiyat faktörü var. tavsiye edilen cebimize uygun olmayabiliyor. siz bir tercih yapın, sadece bizim bilgilerimize de takılmayın, hz google amcaya da sorun. bizimkine yakın cevaplar alacağınızdan eminim.
Doğrudur ustam siemens ve schneider aklımda var ancak hani bilmediğim ustamızın iyi olarak bildiği varsa onu öğrenmek istedim bir de ben marka modeli fahri yetiş ustaya değil arkaplan kullanıcı isimli beyefendiye sormuştum

Doğrudur ustam siemens ve schneider aklımda var ancak hani bilmediğim ustamızın iyi olarak bildiği varsa onu öğrenmek istedim bir de ben marka modeli fahri yetiş ustaya değil arkaplan kullanıcı isimli beyefendiye sormuştum
o zaman etiketleme yapmayı unutma. dediğim gibi doğrular sadece bir tane değildir.

İşten anlayan bulup elektrikçi çağırmanız .
Genel yazıdır .

Diğer.
Kombi içindeki sigorta 2A gecikmeli .
Tek kullanımlık termik sigortadir.
Diğer sigortada gecikmeli olmak zorunda.
Motorlu cihazlarda ilk kalkış aşırı akım çektiğinde dolayı.
Sigorta kabloyu korur.

Otomatik Mcb sigorta
Manyetik ve termik acma yapar
Klima , çamaşır vs gibi motorlu cihazlar için firmalar C tipi kullanımı ısıtıcı cihazlarda B tipi kullanınmi der .

Benim çamaşır makinesi bağlı B tipi 16A ve kombiye bağlı sigorta B tipi 2A sorun yasamadim

Daha önce kullandiginiz sigortaniz nedir ?

Varsayımdir.
Benim düşüncem .
Belki doğru değildir .
Bana göre doğru.
B tipi 2A takıldı sorun yaratmadı .
Veya
C tipi 2A takıldı sorun yaratmadı.
Sigorta atma durum yaşandı B tipi 2A gecikmesiz sigortasının atmasını isterseniz yoksa kombi içindeki kartın üzerindeki 2A gecikmeli sigortanın atmasını mı ?
2 sigorta birden de atabilme durumu olabilir.

Diyelim kombi içi sigorta attı kartta sorun yok diyelim sigorta ara veya servis çağır servis kart üzerindeki sigortanın aynısını takması gerekir. Ya kafasına göre takarsa. Riski daha fazla.
Diğer B tipi 2A sigorta atarsa çözümü kolay.

Karar sizin.
Tahminim firma C tipi gecikmeli takılmasını ister diye düşünüyorum.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.

Son düzenleme:
İşten anlayan bulup elektrikçi çağırmanız .
Genel yazıdır .

Diğer.
Kombi içindeki sigorta 2A gecikmeli .
Tek kullanımlık termik sigortadir.
Diğer sigortada gecikmeli olmak zorunda.
Motorlu cihazlarda ilk kalkış aşırı akım çektiğinde dolayı.
Sigorta kabloyu korur.

Otomatik Mcb sigorta
Manyetik ve termik acma yapar
Klima , çamaşır vs gibi motorlu cihazlar için firmalar C tipi kullanımı ısıtıcı cihazlarda B tipi kullanınmi der .

Benim çamaşır makinesi bağlı B tipi 16A ve kombiye bağlı sigorta B tipi 2A sorun yasamadim

Daha önce kullandiginiz sigortaniz nedir ?

Varsayımdir.
Benim düşüncem .
Belki doğru değildir .
Bana göre doğru.
B tipi 2A takıldı sorun yaratmadı .
Veya
C tipi 2A takıldı sorun yaratmadı.
Sigorta atma durum yaşandı B tipi 2A gecikmesiz sigortasının atmasını isterseniz yoksa kombi içindeki kartın üzerindeki 2A gecikmeli sigortanın atmasını mı ?
2 sigorta birden de atabilme durumu olabilir.

Diyelim kombi içi sigorta attı kartta sorun yok diyelim sigorta ara veya servis çağır servis kart üzerindeki sigortanın aynısını takması gerekir. Ya kafasına göre takarsa. Riski daha fazla.
Diğer B tipi 2A sigorta atarsa çözümü kolay.

Karar sizin.
Tahminim firma C tipi gecikmeli takılmasını ister diye düşünüyorum.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.

Bilgiler için teşekkürler hocam b tipi takacağım elektrik elektronik okuyorum kombi sigortası ile ilgili çok fazla bilgi kirliliği olduğu için sormak istedim elektrikçi konusunda şöyle söyleyeyim evdeki işler için genelde usta çağırmıyorum gelen ya düzgün temiz bir şekilde yapmıyor ya da alacağı ücretin 2 katını alıyor, bu yüzden kendim yapıyorum. Kitapçıkta t tipi yazıyor gecikmeli önceki sigortada c tipi ancak o sigorta doğalgazlı şofben sigortasıydı. Ev merkezi sistemden bireysele geçince sigortayı değişmediler sigorta da ucuz bir şey kaliteli olmadığı için değişmeyi düşündüm. Peki son olarak akım kesme 3Ka mı yoksa 6Ka mı önerirsiniz

Doğrusunu söylemek gerekirse.
Biraz elektronik ( kart sigortasi ) biraz elektrik ( tesisat kablo) kısmına giriyor.

Ne gibi sigorta atması yaşanacak durum olabilir .
Şebekenin gelen olumsuzluklar ve kombi içinden olumsuzluklar sigortayı attırır.
Sigorta kabloyu korur .
Ürünü koruması kart içindeki sigorta,
varistor vs parçalar gibi.

Normal de gecikmeli C tipi 2A takilmasi gerekir.
İç kart sigortaya göre düşünce .
Motorlu cihaz . İlk kalkış akımı.

Tam incelemedim kombi firması kombi önü ( otomatik sigorta ) bu tip bu amper siğorta takın diyor mu ?
Ani ısıtıcılarda kitapciginda yazıyor.

Servise gelmeden çözüm aramak kendimizi düşünmek diyelim

Kombi kartı sigortasi telli.
Diğeri otomatik. ( bilgi istenen)
Her iki sigorta beraber atabilir .
Hangi siğorta hızlı ise atar .
Amperleri aynı
Sigorta karaktersizliği belirler.
Sigorta yapısı vs gibi.
Vs konular. Derin kısmı.

Kombi çalışmasında sorun yatamıyorsa B tipi yaratıyorsa C tipi.
Bende sorun olmadı
( Kombi aynı şartlar ? ) bilinmiyor.

Tercih sizin . B veya C tipi

Tabiki en iyisini servis bilir ve garantisi kısmı ( garantisi yok diyorsunuz )
Varsayımdir
Kombi firması garantisi için bilinmiyorum C tipi takılacak niye takmadiniz onay verirken onay vermez .
Daha sonra B tipi değiştiriniz garantisi çıkarıldı.
Böyle durumlar için sanmam ama

6kA daha iyidir .
Sigorta kutusundaki 6kA
Ana sigorta ve kaçak akım koruma 10kA

Kombi önü otomatik sigorta kombinin gaz borusu ve vanası karşı yönüne.
Sigorta kombinin yarı belinde olmalı
Su kaçağı olursa sigorta etkilenmemeli.

Tüm ürünleriniz için veya isterseniz sadece kombi için koruma ürünleri kullanmanizda fayda vardır.

Termostat için kombinin kartının içinden değil harici elektrik almak bana göre daha mantıklı ( kart ile ilişkisi biraz daha uzak ) Ve diğer nedenler ?

Yumurtayı kırılması aynı kafeye koymamak gibi.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.

Diğer bilgiler için Forumda dolaşmaniz.

Son düzenleme:
Vaillant Almanya
Siğorta Almanyadan olmalı dermişim .

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
131,022
Kullanıcılar
454,691
Son üye