komütatör vaviende permutatör kullanımı

Katılım
19 Kas 2016
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
45
İyi akşamlar,

Yatak odasındaki ayrı iki lambayı 3 yerden kontrol etmek istiyorum. Normal vavien arasına permutatör koyarak bunu yapabiliriz fakat lambaların açma-kapama yerlerinde ayrı ayrı anahtar olmasındansa komutatör gibi birleşik olsun istiyorum. piyasada komutatör vavien var fakat komutatör vavien için permutatör göremedim. bilgisi olan varsa cavabını bekliyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Permuatör dedıgınız ara vaviene, devıatör dendiğini biliyorum. Darbe akım anahtarı kullanarak, dah az kablo cekerek, istediğin kadar buton (zıl anahtarı gibi) kullanabılırsın, bulman temin etmen daha kolay olur.

Yazıyı yazdıkdan sonra, google de aradım.Permuatör de deviatör de, aynı maksatlı terımler.Her ikiside ara vavıen anahtar olarak kullanılıyor.
 
İkili permütatör mü arıyorsunuz?
 
İkili permütatör mü arıyorsunuz?
evet.

darbe akım şalteri sesli çalıştığı için yatak odası için uygun gelmedi bana. sessiz çalışan modelleri ise 250 TL civarında. 2 tanesi 500 eder :(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de bunu düşündüm. Halen böyle bir ürün yok mu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst