Koşu bandı arızası için yardım (E 3) Dynamic Florida M

cakabo43

Üye
Katılım
11 Mar 2020
Mesajlar
33
Puanları
1
Yaş
45
Merhabalar. Koşu bandından anlayan ustalarıma bir sorum olacak. Bende Dynamic Florida M Koşu bandı var. Koşu bandı problemim şu;
Bandı çalıştırıp kullanmaya başladığımda belirli bir süre sonra 10 - 15 dk sonra koşu bandı aniden duruyor . Bu süre bantta yürüyen kişinin ağırlığına göre değişiyor .Koşu bandını durduğu gibi hemen calistirdigimda sorunsuz çalışıyor yine belirli bir süre sonra duruyor.
Problem ne olabilir . Motoru durduran parça nedir ve motor neden durur. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Bu konu hakkında bir fikri olan yokmu acaba?
 
Eğim motoru yok gördüğüm kadarı ile bu modelde manuel kaldırma var eğimi
 
Ne yazikki bulamadım . Sizdeki koşu bandının marka ve modeli aynimi ?
 
Evet, aynı model.
Süre kısalıyor gittikçe, bende artık her 5-6 dakikaya 1 duruyor.
Tekrar başlatıp devam ediyorum.
yarım saatlik yürüyüşü 6 parçaya böldüm...
En son artık çalışmayacak herhalde..
 
Bandın durma süresi üzerindeki yürüyen yada koşan kişinin ağırlığına göre değişiyor. 80 kilo civarı birisi 8-9 dk. 40 kilo birisinde 20 dk .
 
Merhaba bende de aynı sorun vardı. Sonra aniden durdu çalışmadı. Servis çağırdım anlamadı direk motor arızası dedi. Motoru götürdüm bobinajcı baktı hiç sorun yok. Kart üzerinde de motora voltaj gidiyor tık edip duruyor. Sensörü multi metreyle test ettim çok anlamasam da bozuk olduğuna kanaat getirdim. İnternetten sensör sipariş verdim. Değiştirip sonucunu yazarım. Sizde sensörü ve diski silip tekrar deneyin düzelebilir.
 
Bu konu hakkında bir fikri olan yokmu acaba?
Benimde dynamik koşu bandım var biraz eski bir model son zamanlarda açtığım an e03 arızası verip kapanmaya başladı üst kapağını açıp genel bir temizlik yaptım bu balata sipreyi var onunla arıza düzelmedi sonra motor üzerinde bağlı bir sensör var sağı ve solu manyetik birşey o parçayı da siprey ile temizledim kuruladim tekrar taktım şuan bir arıza yok sizede tavsiye ederim bi deneyin ama sadece sipreyi sıktıktan sonra bir süre kurumasını bekleyin hemen fişe takıp çalıştırmayın
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,167
Mesajlar
915,613
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst