Klima Yapimi

Katılım
2 Ağu 2018
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
34


Bu projeyi ben dahada geliştirmeyi planlıyorum babam eskicilik yapıyor elimizde mahzeme çıkıyor. 9 lik 12 lik iç üniteler var .kılcal boru almam gerek .bu sistemi 12 lik yada 9 lik iç üniteye bağlayayım diyorum .daha verimli olacağını inanıyorum. Geçen bir dolap soktuk filtreden sonra kılcal 20 cm den sonra 2 ye ayırıp 2 tane kılcal boru gidiyordu bende ordan esinlenip üniteye yarışı karlanma az soğutursa yarıdan bi kılcal boru veririr.tam soğutma yapsın diye 2 kılcal boru ilede yapılabilir. Adamın soba borusuna kattığı daire 19 tane daire yapiyor 40 -45 cm denk geliyor uzunlugu cikiyor bakir borunun r 134 gazi bu yapacağım sistemde nasıl verimli olurmu hassas terazi var.hava vakum var basma kabloları var r 134 gaz dolapcı var.2 sıcak everator petek te kullansak nasıl olur.bu konu hakkında derin bilgiye sahip abilerimde yardim bekliyorum.ben adana sayhanda bisiklet tamircisi hüseyin usta youtube kanalında var farklı mesleklere el becerim var bu projeyi geliştirip dükkanıma uygulamak istiyorum pencere tipli klimam varda çok yüksek fatura geliyor diğer klimalarda yüksek maliyetli bu sistemde gunde 8 saat full calissa ayda 30 tl yakiyor .
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst