Klima Montajı

Katılım
3 Ocak 2010
Mesajlar
102
Puanları
1
Yaş
46
merhaba herkese hayırlı ramazanlar.Klima montajı yapıyoruz diyelim iç üniteyi montaj yapmak istiyorum ev dikdötgen duvarı ortalamamın avantajı ve dezavantajı neler olabilir çok önemlimi?cihaz için kullanıcı için ne gibi olumsuzluklar ortaya çıkabilir teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Hava dağılımını homojen olması durumunda hiç bir sakınca içermez. Hem sistem açısından, hem kullanıcı açısından. Buna karar verecek olan sizlersiniz. Eğer klima cihazının atış ağzından çıkan hava ne kadar uzağa atılabiliyor ise, o mahal için o kadar homojen hava dağılımı ve eşit sıcaklık koşulları oluşur demektir.
Montaj yapılırken dikkat edilmesi gereken kuralların başında gelen bir konudur. Komplike bir sorun değildir. Ama önemli bir deytaydır. Eğer homojen hava dağılı olmaz ise cihazınız kısa devre havası ile çalışır ise çok sık dur kalk yapacak ve amaca hizmet etmeyecektir. Çok sık dur-kalk istenen bir durum değildir. Hem enerji harcaması anlamında sakıncalı hem de mekanik anlamda (kompresör için) sakıncalıdır.
İyi çalışmalar...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst