Klima iç fan motoru bağlantı uçları nasıl yapmalıyım

raskof

Üye
Katılım
4 Mar 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
36
MERHABALAR
Airfel marka bir klimam var üniversal kart taktım fakat önceki kart elimde değil motorun 6 adet kablosu var 3 er 3 er ayrı şekilde üzerindeki şemaya göre bağlantıyı nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz.kafam biraz karıştı motoru yakmayayım.
 

Ekli dosyalar

  • bağlantı şeması.jpeg
    bağlantı şeması.jpeg
    76.4 KB · Görüntüleme: 138
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Siyah , beyaz ve kırmızı kablolardan enerji bağlantısını yapmalısınız.

Kahve , siyah ve sarı olan kablolar eski anakarta devir bilgilerini ileten kablolardir. Bu kablolari kullanmayacaksiniz.

Bağlantı ise ,

Beyaz nötr
Siyah faz
Siyah ile kırmızı arasına kapasitor

Bağlanacak.
 
Öncelikle ilgilinize teşekkür ederim.Üniversal klima kartı üzerinde low medium high çıkış röleleri var bu röleleri motor şemasındaki kademe uçlarını kullanarak çalıştırmak mümkün olur mu sizce yoksa sadece tek kadememi çalıştırabiliriz.
 
Fanınız tek kademe.

Bu fani kademeli çalıştırmak için kademe trafosu kullanmak gerekir.
 
Anlıyorum ilginize tekrar teşekkür edederim
 
Kolay gelsin ustalarim benim soyle bir sorunum war zibro marka bitane kilimam var bugune kadr çalışıyordu evi tasimak zorunda kaldim tasindiktan sonra ic unite fani yandi su an calismiyor kendi orjinal fan motorunu bulamadım bunun yerine baska bi fan motoru takabilirmiyim takılırsa ne takmakiyim nasi takabilirim size zahmet bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20230728_102203.jpg
    IMG_20230728_102203.jpg
    144.2 KB · Görüntüleme: 13

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,824
Kullanıcılar
449,594
Son üye
srdrgl1905

Yeni konular

Geri
Üst