Klima Dış Ünitesinden Gelen Ses

noartist

Üye
Katılım
15 Tem 2019
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba Arkadaşlar,

Garantisi devam eden yaklaşık 1,5 yıllık LG Smart Inverter ASUW096H4A0 9000 BTU klimanın dış ünitesinden linkteki videodaki gibi ses gelmektedir, bu normalmidir.
Plastik takozları bulunmasına rağmen rahatsız edici bir ses, bilgi verebilirseniz duruma göre servis çağırmayı düşünüyorum.


Şimdiden teşekkür ederim.
 

Ekli dosyalar

  • klima_kumanda.JPG
    klima_kumanda.JPG
    41.2 KB · Görüntüleme: 17
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
videoda yanıltıyor olabilir bana fan yavaş dönüyor gibi geldi fanda bir sıkıma olabilir.
 
videoda yanıltıyor olabilir bana fan yavaş dönüyor gibi geldi fanda bir sıkıma olabilir.
Fana baktım hocam hızlı dönüyor, bir arkadaşım inverter klimalarda tam hızda çalışınca çıkıyor olabilir dedi, ama ses bana normal gelmedi matkap sesi gibi bu sesi azaltmak veya yok etmek için ne yapmak gerekiyor.
 
Anormal ni ses yok. Inverter cihazlar performans artırmak için kompresör devrini artırır bida biraz ses demek. Oda istenilen sıcaklığa gelince kompresör yavaşlar ses azalir. Tavsiyem kullanılan yerin kapıları kapalı olsun. Isi kaybi varsa ve hava cok sıcaksa kompresör gazlar.
 
Bilgi için teşekkürler arkadaşlar anlaşılan yapılacak birşey yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst