Klima ısıtma konumunda dış ünite çalışmıyor.

Yorumlar çok değerli, teşekkürler. İlk mesajımda aklıma gelip de sorduğum şey (dış üniteye giden ısıtma modu sinyali) tam olarak bahsettiğiniz iç ortam sensörü ile alakalı olabilir.

Sensör soğuğu hissetmediği için içeriyi sıcak sanıp dış ünitenin açılmasına engel oluyor olabilir.

Peki ama o zaman içeriyi ısıttığını sanıp iç üniteyi de kapatmaz mı? Hani gerekli ısıya ulaştırıp ,mola verip kapaklarını aşağıya eğiyor ya iç ünite normal çalıştığında. Şu an sürekli ısıtmaya çalışıyor ama sıcak hava yok.

Neyse, zaten 10 yıllık cihazda kesin gaz eksikliği vardır. Önce gazı tamamlatayım, sorun devam ederse iç ortam sensörünü bypass edip denerim.

İç ortam sensörünü bypass edebilir miyim test için?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Ic unite sensoru by pass edilmez kandirmak icin yerine direnç takmak lazim ama kaclik direnc bilmiyorum markadan markaya degisiklik gosterebiliyor.

Ayrica gaz konusunda duzgun bir ustaya denk gelmezseniz gaz olsa bile para isteyebilir bu durumu suistimal edebilir. O yuzden varsa tanidik bildik birine danisin derim.
 
Teşekkürler, yıllardır tandığımız bir ustayı çağırdım, gazdan olmayabilir diye sensörleri kontrol etti. Sensör ya da kartta arıza var, kartı götürdü bakıcaz artık.

Tekrar teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,104
Mesajlar
914,994
Kullanıcılar
449,803
Son üye
ERSEDAT

Yeni konular

Geri
Üst