Aslında iş basit de arkadaşlar maşallah bin dereden su getirtmişler.... Kardeş git dolapdereye kondenser kimyasalı alacagım de ... Burda sorarsan seni test için amerikaya gönderirler bileşimini gör diye....
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
dolapdereye git fakat eldiven gözlük maske almayı unutma. bu temizlik kimyasallarını dikkatli kullanman gerek
 
klima peteklerinin temizliğinde bile dikkat edilmesi gereken ne konular varmış
 
çok güzel açıklamışsınız teşekkürederim tamda ihtiyacım olan bir konu
 
Arkadaşlar Split Washer marka amerikan patentli ürünü kilogramı 5 TL ye benden temin edebilirsiniz.
 
Arkadaşlar Split Washer marka amerikan patentli ürünü kilogramı 5 TL ye benden temin edebilirsiniz. ( profilde sirket telefonuna ulaşabilirsiniz )
 
merhaba arkadaslar york lıouıd chıller cıhazında cozemedıgım bır sorun var komprasör devreye gırıyor yag normal sp basıncı 420 de yuksek basıncta normal fakat cıhaz bıraz calısınca komprasordekı yagı azaltıyor ve low oil press arızası verıyor bunun sebeblerınden bırı cıhazın gazının eksık olması ama cıhazda gaz basıncı normal yagı azaltmasının baska sebeblerıde varmıdır acaba bilgi verebılırsenız sevınırım .....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,532
Kullanıcılar
449,909
Son üye
T_K

Yeni konular

Geri
Üst