İşin özü, çalıştığımız sektörün önem arzettiği duruma göre ilgili kimyasal temizlik malzemesi kullanılmalı. Bu kullanılan kimyasal malzemenin içerik bilgilerine göre gerekli iş güvenliği ve işçi sağlığı önlemleri alınarak müdahale yapılmalıdır. Yoksa çok basit bir iş bile olsa 5-15 Ytl'lik bir ürün için de bu işe el-ayak soyundurulursa insanlar asli görevlerinden uzaklaşırlar. Branşlaşma, istihdam, kalite vb. unsurlar da bunun paralelinde azalacaktır.
Saygılarımla.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
sayın erolbin benim de başım sık sık ağrıyor,zonklama var.Migren olabilir mi?
 
bilemem .doktora gitmenizi öneririm.
    yada KASTAMONUDA nasrullahdan su içmenizi.

sn.mustafa sorduğunuz soruya bir anlam veremedim .konuyla alakası olmadığını düşünüyorum.sanırım cevapta o yönde oldu .başarılar. birde veb sayfanıza baktım KAVASOĞULLARI tesisleri ve kastamonu dikkatimi çekti ''ibrahim kavaslarla'' bağınız varmı.
bu tür özel mesajlarınızı direk e.mailime yazarsanız memnun olurum.çünkü migreniniz iklimlendirme konusu ile alakalı olmadığını düşünüyor.sorunuzda alaycı bir ifade seziyorum .saygılar, başarılar.
 
Sn Erolbin verdiğiniz bilgiler için teşekkürler zamanınız olmamasına rağmen iyi zaman harcamışsınız keşke cevap yazmasaydım da zamanınızdan etmeseydim ( Hakkınızı Helal Edin )
Burada bilgi yarıştırmıyoruz.
Sn Hitit 1 Petek temizliği diyor siz bakteri diyorsunuz ( Solvent lazım SOLVENT!!!)
Bu bahsettiğiniz yerde Lejyonella OLMAZ

Seyahat, Oteller ve Ofislerde Lejyoner Hastalığı
Genellikle büyük binaların kapasitesi yüksek su sistemleri, su tankları ve borularda biriken sediment ve oluşan biyofilm katmanları, Legionella bakterisinin çoğalması için elverişli ortamlar sağlar.
(air-conditioner sistemlerinin soğutma kuleleri, duş başlıkları, jakuziler, dekoratif fıskiyeler…) turistik tesislerde yaygın kullanılmaktadır ve bakterinin bireye ulaşmasına aracılık edebilmektedir.

Üstteki paragraf sizin yazınızdan alıntıdır
Soğutma kulesi deseniz Ok diyeceğim ama yukarıda kendiniz yazmışsınız
Tekrar özür ,diyor ki suyun geçtiği boru v.s. hareketsiz su birikintileri'nin olduğu yerde hızlı bir bakteriolojik film oluşur ve su zerrecikleri ile etrafa yayılır,yani kule olur ise Tepede veya yanda fan devreye girdi ve ne oldu ister istemez etrafa su zerrecikleri yayıldı lejyonella var ise yandınız
veya duş başlıkları diyor yani uzun süre kullanılmayan duş başlıkları (Burada oluşur)
BAKTERİ LEJYONELLADAN İBARET DEĞİLDİR

Ben ısrarla sizin gibi firma ismi verip reklam yapmayacağım
Ama üstüne basarak söylüyorum daha önce ve bugün verdiğiniz bilgilerin Hitit01 in olayı ile kesinlikle alakalı değildir.
Teşekkür ederim ve tekrar özür dileyerek bundan sonra sizin yorum yaptığınız hiçir konu ile ilgili yorum yapmayacağımı belirtmek istiyorum
Kolay Gelsin
 
m-usta-fa ' Alıntı:
sayın onur16;
hitit01 arkadaşımızın bir gün su soğutmalı chilleri olursa,eminim dediğiniz yumuşatıcıdan aldırmak isteyecektir.Ama su yumuşatıcının split klima kondanserine bir faydası olacağını sanmıyorum.
Sn Mustafa açıkçası bu yorumu neden yapma gereği duyduğunuzu düşünüyorum bulamıyorum. Hitit 01 arkadaşımıza bir ürün tafsiye etmedim sadece dikkatli olması için ekipmanları zarar görmesin diye sitemizde daha önce yapılmış bir yorumu kullandım.
Burada firma ismi vermiyorum vermeyeceğim bu sitenin amacı bilgi alışverişi değilmidir?
 
sn .Onur16
anlayana davul zurna saz nalamak istemeyene bu bilgilerde az.
 
sayın onur16,
arkadaşımız klima peteklerinin temizliğinden bahsetmişler,siz su yumuşatma ünitesinden bahsediyorsunuz.klima petekleriyle su yumuşatma ünitesinin ne alakası var ki?
Su yumuşatma ünitesi,su soğutmalı sistemlerdeki ,kondanser suyunu yumuşatmak için kullanılır.Bizzat kullanmışlığım ve dediğiniz gibi her gün tuz eklemişliğim de var.
Sayın erolbin ,
Özel mesajımda belirtmiştim,ama konuyu herkes okuduğuna göre,herkesin de cevabımı bilmeye hakkı var.Elektrik ağırlıklı bir forumda,kondanser temizliği kimyasalından soran bir arkasaşımıza yazdığınız cavaplara bakar mısınız.
Bunları kişisel savaşa çevirmişsiniz.Tutmuşsunuz,bir yerlerden kimyasal maddeler ile alakalı bilgiler,lejyoner hastalığı ve benzeri hastalıklarla ilgili bilgiler kopyalamışsınız.Burası sağlık sitesi mi ki ?Eğer değilse,o yazılar neden?eğer öyleyse, benim soruma tepki neden?
Diğer sorunuza gelince,evet bağlantım var . Zaten özel mesajımda da bahsettim.siz de aile bağları ile ilgili,özel mesaj yoluyla ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz :)
Bu konu , mesleki bilgiler dışında bilgi yarışına dönüşürse, bu konuyu kilitlemek zorunda kalacağım.
 
Sn Mustafa daha önce kopyaladığım mesajın konu ile alakalı olan kısmı kimyasal idi bunu vurgulamak istedim çünkü piyesada bir sürü işe yaramayan temizleyiciler vardır
Ayrıca ilk mesajıma bakarsanız yumuşatma kısmının MC Quay konusundan alıntı olduğunu ve benim yorumum olmadığını belirtmek isterim.
Bu konuda da site yöneticilerimizin haklılığımı dile getirmeleri konusunda göreve davet ediyorum
Teşekkürler
 
site yöneticilerinin görevlerinin arasında haklılığınızı dile getirme de mi yer alıyor?
Site yöneticileri hakem değil,hakim değil.İçlerinde soğutma bilgisi olan da benden başka olduğunu ben bilmiyorum.Yani konunun uzamanı değillerse,onu da yapamazlar.Ama ben sizi mutlu etmek adına,haklısınız onur bey diyeyim.Ne değişecek?
 
Sn Mustafa
Teşekkür ederim ama emin olun ki çok şey değişecek.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,100
Mesajlar
914,967
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst