Kilit | Uzaktan Bağlantı

Berkcan Berk

Siemens Temsilcisi
Katılım
1 Tem 2014
Mesajlar
42
Puanları
1
Konum
İstanbul
Nedir:

Sahada çalışan Endüstriyel PC, Gömülü PC, PLC, Hareket kontrolörleri gibi ethernet tabanlı aygıtlara "Kilit Uzaktan Bağlantı" ile servis verilebilir. Çalışan makinalarda sorun olması durumunda tanı konulabilir. Projede değişiklik yapılabilir. Üretim verilerini sunucuda tutulabilir. Artık makinaların yanına gitmenize gerek kalmayacak, yol ve zamandan tasarruf sağlayacaksınız.

"Kilit" ile internetin olduğu her yerden sahada çalışan ethernet tabanlı aygıtlarınıza ulaşabilirsiniz. Gerek servis için kullanacağınız PC için, gerekse uzak PC için hiç bir modem ayarına ve port yönlendirmesine gerek yoktur. Windows XP, XPe, Windows 7, Windows 8 ve hatta Windows CE tabanlı cihazlarınıza uzaktan erişebilirsiniz.

Proje değişiklikleri için uzak aygıta geliştirme araçlarını kurmanıza gerek yoktur. Tüm proje kendi PC’nizde bulunacak. Uzaktan bağlantı ile projeniz yüklenecek ve uzak PC de projeniz görüntülenmeyecektir.

Deneme amaçlı ücretsiz 2 adet günlük uzaktan bağlantı talebiniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Deneme hesapları başvurunuzdan itibaren 2 saat içinde tanımlanacaktır.

Nasıl Çalışır:

Şirketiniz için bir IP bloğu ayrılır. ( örneğin: 172.90.2.x )

Bu guruba bağlanacak her bir PC için kullanıcı kodu, şifre verilir ve IP bloğundan bir statik adres atanır. ( örneğin: 172.90.2.2 )

Şirketiniz için ayrılan IP bloğunda bulunan tüm PC’ler birbirlerinden uzakta oldukları halde aynı ağ içerisindeymiş gibi birbirlerine bağlanabilirler.

Sunucu “ras.kilit.com” bu bağlantı düzenini yönetir.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst