KGK (UPS) Seçerken nelere dikkat etmeli (makale)

vehbib

Üye
Katılım
30 Eki 2009
Mesajlar
15
Puanları
1
KGK (UPS) seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli hususların yer aldığı makaleme aşağıdaki linkten; soru, öneri ve yorumlarınız için ise www.vehbibolatdanismanlik.com adresindeki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirsiniz.

http://thgtr.com/kesintisiz-guc-kaynagi-secerken-dikkate-alinmasi-gereken-temel-kriterler
 
Son düzenleme:
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
KGK alımı yapılırken öncelikle güç tespitinin iyi yapılması gerekmektedir. Güç tespiti yapıldıktan sonra, ileride doğabilecek yük artışları da düşünülerek % 20 - % 25 oranında toleranslı KGK seçimi yapmakta fayda vardır.

Motor yükleri için ani kalkınma akımı çeken yüklere sahipseniz kalkınma (demeraj) akımlarının iyi tespit edilmesi gerekmektedir. Böylelikle ilk çalışma anında KGK’nın aşırı yüklenmesinin de önüne geçilmiş olunur. KGK alımı esnasında yüke uygun güç kaynağı seçiminin yapılması yanında cihazın teknik olarak desteğinin profesyonel bir ekip ile yapılması da önemli bir parametredir. Unutulmamalıdır ki kesintisiz güç kaynağı ilk satışının yanı sıra satış sonrası hizmetlerin daha da önem taşıdığı bir üründür.

kaynak: İnform Kesintisiz Güç Kaynakları
 

Forum istatistikleri

Konular
128,127
Mesajlar
915,257
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst