Kesintisiz Enerji İçin Hibrit Servo Sürücüler

Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
33
culeri-ile-enerji-kesintilerini-engelleyin-870x433.jpg

Servo motor kontrolündeki en önemli noktalardan bir tanesi de motorun verimlilik ayarları ve testinin yapılmasıdır. Bu noktada servo sürücüler önem kazanır. Nitekim servo motor sürücüleri , servo motorların verilen referans değerlerine uygun olarak hareket etmesini sağlar. Kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılan servo motor sürücülerin hibrit servo sürücüleri, bu haftaki blog yazımızın konusunu oluşturuyor. Yazımızda hibrit servo sürücüler ile ilgili bilgi verip hibrit servo sürücüleri satın alırken dikkat edilmesi gerekenlere değineceğiz. Hibrit servo motor sürücüleri ile ilgili bilgi almak isteyenler için yararlı bir blog yazısı olmasını umar, iyi okumalar dileriz.

Hibrit Servo Sürücülerin Özellikleri

Servo motor sürücüleri kendi arasında temel olarak DA (doğru akım) servo sürücüler ve AA (alternatif akım) servo sürücüler olmak üzere iki farklı gruba ayrılır. Servo sürücü çeşitlerinden bir tanesi de hibrit servo motor sürücüleridir. Hibrit servo sürücülerin en çok ön plana çıkan özelliği motorun çalıştığı sırada ortaya çıkabilecek problemleri engellemesidir. Elektrik kesintisi gibi ani enerji kesilmelerinde hibrit servo sürücüler durumu hemen algılar ve motora uyarı gönderir. Gelen bu uyarı ile birlikte servo motor çalışmayı durdurur. Bu sayede hibrit servo sürücü, elektrik kesintisi gibi sebeplerle ortaya çıkan ani enerji kesilmelerine karşı servo motoru muhtemel arızalardan korumuş olur.

Hibrit Servo Sürücü Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hibrit servo sürücü satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar arasında üretim tesisinizin kapasitesi ve türü, servo motorunuzun türü, yeni bir sürücü almanızdaki ana amaç olarak sıralanabilir. Hibrit servo sürücüleri kendi aralarında karşılaştırırken ise hibrit servo sürücülerin voltajı, akımı, faz sayısı gibi özelliklerine dikkat etmelisiniz.
Hibrit servo motor sürücü satın almak isteyenler için Şahin Rulman olarak 3 farklı hibrit servo motor sürücü ürünü sunmaktayız. Her birinin özellikleri, farklı ihtiyaçları karşılayacak şekilde geliştirilmiştir. Sürücülerin kendi içerisindeki özelliklerinin kapsamına göre, söz konusu hibrit servo sürücü fiyatları arasında da değişiklikler olmaktadır. Bahsi geçen hibrit servo sürücü modellerinin temel özelliklerini aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz. Aşağıda sunduğumuz hibrit servo sürücü çeşitleri ve fiyatları ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili ürün başlıklarının linklerine tıklayabilirsiniz.

Hibrit Servo Sürücü CWDS556

Voltaj
- 20VDC~50VDC
Akım - 5.6 AMPER
Faz - 3 Faz Servo Sürücü

Hibrit Servo Sürücü CWDS86C

Voltaj
- 20VAC~90VAC
Akım - 8.0 AMPER
Faz - 2 Faz Servo Sürücü

Hibrit Servo Sürücü SS1108

Voltaj
- 70VAC~130VAC
Akım - 8.0 AMPER
Faz - 2 Faz Servo Sürücü

Şahin Rulman olarak hibrit servo sürücülere yönelik hazırladığımız blog yazısının sonuna geldik. Yazı boyunca hibrit servo motor sürücülerinin ön plana çıkan özelliklerine değinip hibrit servo sürücü satın alırken dikkat edilmesi gerekenlere yer verdik. Ardından hibrit servo sürücü satın almak isteyenler için sunduğumuz üç farklı ürünün temel özelliklerini sıraladık. Konu ile ilgili bilgi almak istemeniz halinde bizlerle 0212 576 04 06 numaralı hat üzerinden iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak ister, iyi günler dileriz.

Kaynak: https://www.sahinrulman.com/blog/hibrit-servo-suruculeri-ile-enerji-kesintilerini-engelleyin
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,882
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst