Kesici Arızası /Değişimi

Ar-kur-Tek

Profesyonel Üye
Katılım
3 Nis 2016
Mesajlar
1,720
Puanları
756
Yaş
49
Satın arkadaşlar.

Öncelikle Milletimizin başı sağ olsun ve geçmiş olsun.

Şçyle bir problemimiz var. İlimizdeki AFAD yerşelkesi içinde mustakil bir Afet ve acil yönetim merkezimiz var ve durum herkesin malumu. Bu merkezde sabahtan itibaren aşağıdaki resmi görülen kesici aşırı yükten olsa gerek sıklıkla atmaya başladı. (Merkez içinde bol miktarda salon tipi klima elektrikli ısıtıcı bilgisayar v.s çalışıyor)

Sormak istediğim şunlar bu kesicinin amper değerini yükseltmek problemi çözer mi? ikinci olarak yükseltmek doğru ise kesici şalter (inş yanlış bilmiyorumdur) yerine üst değer ve marka model olarak olarak ne önerirsiniz?
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2023-02-06 at 13.40.19.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-06 at 13.40.19.jpeg
    57.3 KB · Görüntüleme: 15
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Federal marka, 62 amper kompak tip şalter, Akım olarak büyütmek için, önce bu panoya/ kesiciye gelen kablo kesidine bakın, Bir önceki kesici akımı kaç amperdir. Kesici yükü kaç amperdir, ölçün/ölçtürün.
 
Sayın Zeybek öncelikle teşekkür ederim. Bunu ilgili arkadaşa iletmek zorunda kaldım. Ben an itibarı ile Osmaniye ye yola çıkıyorum.

Tekrar teşekkürler. Dua edin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,970
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst