kesici açıp kapattığında tmş atıyor...

Katılım
28 Şub 2007
Mesajlar
50
Puanları
1
Yaş
39
150 amper tmş elektrik gidip geldiğinde og hattında çalışma nedeniyle elektrik kesildiğinde yada kök binasından kesici açtığında düşüyor markası bopa üzerindeki ayarlardan olabilirmi daha önce benzeri olay la karşılaşan yada yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Jeneratörünüz var ise enerji geldiğinde Şebeke nötr ile jeneratör nötr çakıştığından toroid şaltere açtırma veriyor olabilir mi
 
Şalterde düşük gerilim bobini takılı olabilir.
 
Eğer elektrik kesildikten sonra üzerindeki yükler devredeyse, kalkınma anındaki yüksek akımdan TMŞ açıyor olabilir. TMŞ üzerinde aşırı akımdan açma süresinin ayarlandığı bir anahtar olmalı, süreyi artırarak çözebilirsiniz.
 
I > , I >> ve I >>> değerlerin neler. sistem devreye girerken atiyor yani. Demeraj akımlarından gibi.
 
teşekkür ediyorum emeğinize sağlık konuyu açtığımdan beri takip ediyorum arıza gelmedi zannediyorum tamamen orada yaşayanlardan gelen bir yanlış ihbardı...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,870
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst