Kepenk Icin Guc Kaynagi

Merhaba. Elektrikler kesildiginde magaza kepengini kapatmada sorun yasadigim zamanlar oluyor. ihtiyac durumunda kepengi kapatabilmek icin 15 saniye guc verecek bir elektrik kaynagina ihtiyacim var. elektrik konusunda pek bilgim yok.nasil bir cozum tavsiye edersiniz?
Soruna bakış açınızı değiştirip çözümü sadece elektrik kesintisi için aramamanızı öneririm.
Elektrik kesintilerinin haricinde motor arızaları, kumanda sorunları, kablaj problemleri de yaşanabilir.
Soruna çözüm üretmek için her halükarda bir masraf yapılacak ise genel maksatlı çözüm arayışına girmek, destek elektrik kaynağı temini yerine "manuel açma - kapatma" mekanizması ekletmeyi tercih etmek daha yararlı bir karar olacaktır.
Bulunduğunuz yerdeki ilgili firmalar ihtiyacınız olacak bilgi/fiyat desteğini verecektir.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kepenk vs için üretim yapan istanbulda Kontal elektronik var,bu konularda oldukca profesyonel üretim yapıyorlar,ayrıca oldukca düzgün esnaftırlar.Telefon edip bilgi almanızı tavsiye ederim.Benim tavsiyem bu iş için hazır bir cihaz kullanmanızdan yana.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst